Ziua în care suporterii vor fi din nou lângă favoriți, în tribune, pare din ce în ce mai departe.

 Şansele sunt destul de mici pentru că, din păcate, cifrele pandemiei

au revenit la cote îngrijorătoare. Din păcate, gradul de conformare voluntară sau responsabilitatea sunt la cote minime. Spunea chiar ieri ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, că celor care nu respectă condiţiile impuse de instituţii probabil li se va suspenda autorizaţia de funcţionare. Mult aşteptata relaxare de la 1 iulie a fost amânată, pe bună dreptate, nici noi în sport nu facem niciun fel de excepţie. Ne dorim, atât noi, cât şi cluburile, spectatorii, există o aşteptare publică evidentă pentru aceste meciuri de fotbal, pentru toate competiţiile sportive cu spectatori, dar trebuie să avem răbdare şi precauţie.

Momentul în care vom decide reluarea competiţiilor cu spectatori cu siguranţă va fi unul în care cifrele vor fi la cote minime sau să tindă către zero. Eu am lucrat deja la un scenariu şi la o posibilitate legală şi practică de a asigura spectatori pe stadioane, dar acest lucru va intra în vigoare doar în momentul în care nu vom mai avea această pandemie”, a declarat Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, la Digi24.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/sport/fotbal/c%C3%A2nd-revin-suporterii-%C3%AEn-tribune-%E2%80%9Datunci-va-fi-momentul%E2%80%9D.html

Most Read