MyRadioOnline.ro

Image
Image

Municipiul Ploieşti are şanse mari

să găzduiască o etapă din campionatul naţional de Teqball, un sport cu o vechime de numai câţiva ani, dar care înregistrează o creştere de popularitate remarcabilă la nivel mondial.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a purtat miercuri o serie de discuții cu reprezentantul Teqball România, Teodor Luca, în vederea organizării în orașul nostru a unei etape locale din campionatul național, anunţă Primăria într-un comunicat de presă.

Teqball România, în calitate de partener exclusiv al Federației Internaționale de Teqball (FITEQ), propune municipalității ploieștene un parteneriat care implică organizarea, anul acesta în luna iunie, a uneia dintre etapele campionatului național Romanian Teqball Tour 2022. Calendarul competițional cuprinde 10 etape desfășurate în mai multe localități din țară, cu un turneu final, care va stabili campionii naționali ai anului, la simplu, dublu și dublu-mixt, mai notează administraţia locală.

Teqball, un sport care devine tot mai popular şi în România

„Teqball este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la doar 5 ani de la apariție, în 2017. Este un sport nou, extrem de spectaculos, care se joaca pe o masă curbată și care combină fotbalul cu tenisul de masă. Ne dorim un parteneriat de succes cu municipiul Ploiești, din care sportul să fie câștigător” a menționat, în contextul discuțiilor de astăzi, reprezentantul Teqball România, Teodor Luca.

„Propunerea de colaborare venită din partea Teqball România ne onorează. Sportul este important pentru comunitatea ploieșteană, iar includerea orașului nostru în calendarul competițional ne conferă o expunere, la nivel național și internațional, benefică pentru imaginea orașului. Cred că Ploieștiul va avea numai de câștigat din acest parteneriat, care susține un proiect pentru mișcare și sănătate. Vom analiza toate aspectele implicate și sper sincer într-o concretizare rapidă a acestui parteneriat, mai ales că evenimentul va fi organizat la un standard înalt și va include municipiul nostru pe harta Teqball-ului național și mondial”, a declarat, la finalul reuniunii, primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/sport/alte-sporturi/un-nou-sport-%C3%AEn-ploie%C5%9Fti-municipiul-ar-putea-g%C4%83zdui-o-etap%C4%83-a-campionatului-na%C5%A3ional-de-teqball.html

Most Read