MyRadioOnline.ro

Campionatele Europene de Box pentru Tineret vor debuta la Budva, în Muntenegru, cu 3 reprezentanţi ai CSM Ploieşti la start. În întrecerea băieţilor vor fi prezenţi Marian Ghinoiu (54 kg)

şi Iulian Dumitrescu (75 kg), în timp ce competiţia feminină va fi onorată de Livia Botică. “Noi sperăm la medalii, dar este foarte greu, pentru că nivelul este ridicat la astfel de competiţii. Pentru noi, este o mândrie că avem trei sportivi la un campionat european, fiind singurul club din România care se poate lăuda cu asemenea performanţă. Toţi trei au şanse la medalii, dar mai depinde şi de tragerea la sorţi, de cum se vor adapta fiecărui adversar. Noi avem încredere în ei şi sperăm să vină acasă cu medalii”, a declarat antrenorul coordonator al secţiei de box a CSM Ploieşti, Titi Tudor.

Găzduită de „Mediterranean Sport Center”, din Budva, competiţia continentală este rezervată sportivilor născuţi în anii 2003 şi 2004. Joi, 14 octombrie, sunt programate şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi, iar primele meciuri vor avea loc vineri, 15 octombrie, începând cu ora 15.00. Finalele sunt programate sâmbătă, 23 octombrie.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/sport/alte-sporturi/trei-reprezentan%C5%A3i-ai-csm-ploie%C5%9Fti-%C3%AEn-ringul-european.html

Most Read