MyRadioOnline.ro

După debutul bun de campionat certificat de succesul de la Galaţi, cu CSM, ploieştenii antrenaţi de Mihai Popa păşesc pentru prima oară în Sala Olimpia în noul campionat. Prilejul este

adus de meciul cu Rapid care are loc miercuri, de la ora 19.00.

„Suntem încrezători, avem un moral bun după succesul de la Galaţi şi este bine că din punct de vedere defensiv am crescut intensitatea, reuşind ca, de la meci la meci, să reglăm anumite aspecte ale jocului. Întâlnim o echipă a Rapidului care în prima etapă a înregistrat o victorie în faţa Focşaniului, o echipă bună, cu jucători talentaţi, care ne poate pune probleme, fiind, şi ea, mult schimbată faţă de momentul promovării. În ceea ce ne priveşte, ne-am pregătit în condiţii normale, sperăm să ne putem baza mai mult şi pe Matija Milin, care a avut probleme medicale înaintea jocului de la Galaţi şi nu a fost la capacitate maximă, şi ne dorim să le putem oferi fanilor prima victorie a sezonului în Sala Sporturilor Olimpia”, a prefaţat disputa managerul secţiei de baschet a clubului ploieştean, Ionuţ Ivan.

Accesul publicului este gratuit, în limita a 50% din capacitatea sălii, şi, conform ultimelor reglementări, este permis numai persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare ori persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Testele NU SUNT VALABILE.

Totodată, în sală este obligatorie putarea măştii de protecţie, iar spectatorii au obligaţia să păstreze între ei o distanţă de minim un metru. CSM Ploieşti nu se poate baza nici la această acţiune pe aportul lui Adrian Ene, un jucător important în drumul echipei către primul eşalon care a decis , cel puţin pe moment, să renunţe la activitatea competiţională.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/sport/baschet/%C3%AEn-c%C4%83utarea-unei-noi-victorii-csm-ploie%C5%9Fti-rapid-bucure%C5%9Fti-miercuri-ora-19-00.html

Most Read