MyRadioOnline.ro

Primăria Ploieşti reclamă că reprezentanţii Asociaţiei Club Sportiv Petrolul 52 refuză invitaţiile la dialog, ceea ce duce tratativele vizând dreptul de folosire a mărcilor înregistrate din portofoliul "Petrolul" într-un nou impas.

Într-un comunicat

de presă transmis luni după-amiază, conducerea administraţiei locale susţine că sunt aspecte care ar trebui clarificate vizând o potenţială transmitere a mărcilor şi că refuzul sistematic de a da curs invitaţiilor blochează întreaga procedură. Comunicatul citează şi un mesaj transmis de un reprezentant al clubului de fotbal din Liga 2, foarte probabil Costel Lazăr, care spune că decizia membrilor fondatori ai asociaţiei este de a nu da curs invitaţiilor până nu vor primi răspunsuri scrise la adresele oficiale înaintate către Primărie.

"Ni se pare ciudat că cei care spun că nu dorim să discutăm cu ei refuză orice invitație venită din partea municipalității. Domnii și doamnele consilieri locali au câteva nelămuriri și au solicitat discuții cu reprezentanții asociației. După cum se vede aceștia sunt deranjați de invitațiile trimise și refuză dialogul. Doar prin dialog se poate debloca situația mărcilor Petrolul", a declarat Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploieşti.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/sport/fotbal/nu-mai-insista%C5%A3i-acs-petrolul-52-respinge-invita%C5%A3iile-la-dialog-transmise-de-prim%C4%83ria-ploie%C5%9Fti.html

Most Read