O greșeală clasificată, de oficialii Ministerului Educației, drept "eroare materială" lăsase elevii fără reducerile la plata transportului pe calea ferată. Aceasta s-a strecurat în una dintre ordonanțele de urgență adoptate

în rafală de Guvernul Orban pe 4 februarie. 

 

 

Practic, în textul actului normativ exista referirea la "transport rutier", ceea ce limita acordarea beneficiilor la care făcea referire legislația.

Reprezentanții Ministerului Educației au anunțat că, în cursul zilei de miercuri, în MOnitorul Oficial va fi publicată forma corectă a Ordonanței de Urgență.

"Dintr-o eroare materială, în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanța de Urgență într-o altă formă. În cursul zilei de mâine,12 februarie 2020, va fi publicată în Monitorul Oficial o rectificare, în acord cu forma adoptată în ședința Guvernului din 4 februarie 2020, pentru corectarea erorii materiale apărută în circuitul adoptării actului normativ. Facem precizarea că Ministerul Educației și Cercetării a eliminat din textul inițial sintagma «transport rutier», păstrând termenul «transport»”, se arată într-o informare transmisă de Ministerul Educației.

 

 

Image
Image
Image
Image


Calendarul zilei

Calendarul zilei de 18 februarie
Read more ...
Calendarul zilei de 17 februarie
Read more ...
Calendarul zilei de 16 februarie
Read more ...
Calendarul zilei de 15 februarie
Read more ...
Calendarul zilei de 14 februarie
Read more ...

www.RomaniaRadio.ro

radio.org.ro/

Internet Radio