MyRadioOnline.ro

Unul dintre angajaţii Teatrului Toma Caragiu din Ploiești, membru al echipei tehnice a Secţiei Dramă, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2.

“Colegul nostru nu are nicio atribuţie

şi niciun prilej de a intra în contact cu publicul, cu toate acestea, Teatrul Toma Caragiu a decis suspendarea spectacolelor Vrăjitoarele din Salem şi Piatra din casă, programate în acest weekend pentru a evita orice pericol de contaminare. 
Dorim să îi asigurăm pe toţi spectatorii noştri că până în acest moment toate măsurile de siguranţă au fost aplicate, conform legii – spaţiile au fost nebulizate (dezinfectate cu aparatura şi substanţe atestate), circuitele de acces au fost respectate strict, astfel încât avem motive să credem că nicio contaminare nu ar fi fost posibilă. Vă informăm că am anunţat autorităţile competente despre cazul apărut şi vă vom ţine la curent cu toate evoluţiile ulterioare şi cu programul Teatrului Toma Caragiu”, se arată într-un comunicat al Teatrului Toma Caragiu.

Contravaloarea biletelor achiziţionate pentru spectacolele suspendate poate fi restituită la cerere de la Agenţia de bilete.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/coronavirus-prahova-teatrul-toma-caragiu-suspend%C4%83-spectacolele-%E2%80%9Cvr%C4%83jitoarele-din-salem%E2%80%9D-%C5%9Fi-%E2%80%9Dpiatra-din-cas%C4%83%E2%80%9D.html

Most Read