MyRadioOnline.ro

Trăim vremuri foarte greu predictibile, acest fapt se oglindește în toate domeniile vieții noastre. Nici sportul în general și fotbalul în special nu pot ieși din această paradigmă, în care

grija pentru sănătatea jucătorilor este mai importantă decât spectacolul disputelor de pe gazon.

Un program Liga 1 este foarte greu de stabilit și de respectat în acest moment, în care pandemia de Coronavirus face ravagii în rândul echipelor din prima ligă fotbalistică din România.

Cele câteva etape rămase de jucat în Liga 1 de România pot aduce răsturnări majore de situație atât în partea de sus a clasamentului, unde se stabilește campioana și participantele în cupele europene, cât și în zona retrogradării, une sunt implicate mai multe echipe.

Aceste izvoare încă vii de suspans și adrenalină îi pot tenta pe cei ce joacă la pariuri sportive să mizeze pe meciurile de fotbal din România.

Toate datele necesare analizei minuțioase a meciurilor de fotbal din Liga 1 pot fi găsite în secțiunea “centrul de pariere”, o resursă ideală pentru cei care joacă pe meciurile din România.

În centrul de pariere găsim informații corecte despre fiecare meci din prima ligă, într-un timp foarte operativ dupa publicarea acestora în surse oficiale.

Printr-un simplu click pe meciul dorit aflăm loturile celor doua echipe, jucătorii accidentați, cei suspendați, cotele acelui meci la principalele casele de pariuri licențiate în România, clasamentul la zi al Ligii 1, meciurile directe dintre cele două echipe, dar și ultimele zece meciuri disputate de către fiecare combatantă.

Nu sunt neglijate nici informațiile despre arbitri, statisticile acestora în legătură cu numărul de cartonașe galbene și roșii sau chiar numărul de lovituri libere acordate în meciurile precedente.

Pentru fiecare meci din Liga 1, specialiștii ce lucrează în centrul de pariere oferă și propuneri de ponturi bazate strict pe statisticile analizate, care pot reprezenta indicii utile pentru deciziile care urmează a fi luate de către pariori.

Centrul de pariere este un instrument extrem de util pentru pariori, care pot găsi, într-un singur loc, informații pe care, altfel, ar fi trebuit să le caute în mai multe surse diferite. Această resursă oferă pariorilor datele necesare pentru a reuși să facă analize exhaustive ale meciurilor jucate și să le ofere acestora șanse reale de a obține profit pe termen lung.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/pariurile-sportive-%C8%99i-liga-1.html

Most Read