MyRadioOnline.ro

Începând de astăzi, 15 iulie 2020 sălile de lectură ale Bibliotecii Județene ”Nicolae Iorga” Prahova se redeschid pentru public și vor avea următorul program:

- Sala de lectură – Program:

Luni – Vineri: 8.00-19.00;

- Sala de lectură 2 - Carte veche – Program: Luni, Miercuri-Vineri: 8.00-19.00; Marți: 8.00-19.00;

- Sala Mediatecă: Program: Luni, Miercuri-Vineri: 8.00-19.00; Marți: 8.00-19.00.

“Redeschiderea se va realiza respectând recomandările de siguranță și protecție atât pentru dumneavoastră cât și pentru personalul bibliotecii.

Accesul la bibliotecă (parter Palatul Culturii) se va face numai prin intrarea dinspre Bulevardul Republicii.

Utilizatorii vor avea acces în incinta instituției doar cu mască de protecție, pe care o vor purta pe toată perioada staționării în incinta bibliotecii.

La intrarea în bibliotecă vor folosi substanțele de igienizare puse la dispoziție de instituție.

Vă rugăm să citiți Regulamentul Bibliotecii Județene "Nicolae Iorga" Prahova în perioada de pandemie COVID 19 ce conține măsurile impuse de Ordinele Ministrului Culturii și Ministrului Sănătății, care sunt condiții obligatorii pe durata vizitării Bibliotecii.

Acțiunile întreprinse de Biblioteca Județeană țin cont de necesitatea respectării măsurilor de igienă și prevenție în ceea ce privește COVID-19, de contextul epidemiologic actual și au ca scop eficientizarea aplicării măsurilor de prevenție a utilizatorilor serviciilor de bibliotecă și evitarea unei posibile contaminări a persoanelor, acestea permițând în același timp și asigurarea unui cadru funcțional sigur, ce garantează sănătatea cetățenilor, dar și securitatea și sănătatea în muncă a angajaților bibliotecii”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Bibliotecii Județene ”Nicolae Iorga” Prahova.

Sursă foto cjph.ro.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/se-redeschid-pentru-public-s%C4%83lile-de-lectur%C4%83-ale-bibliotecii-jude%C8%9Bene-%E2%80%9Dnicolae-iorga%E2%80%9D%2C-%C3%AEncep%C3%A2nd-de-miercuri-15-iulie-2020.html

Most Read