MyRadioOnline.ro

Trupul neînsufleţit găsit în lacul Piru din sudul Californiei aparţine actriţei Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune ''Glee'', a confirmat luni biroul şerifului comitatului Ventura, potrivit DPA,

citată de AGERPRES.

Actriţa a fost dată dispărută miercuri după ce a închiriat o barcă împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani. Autorităţile suspectau că Rivera, în vârstă de 33 de ani, s-a înecat accidental.

''Astăzi, echipele noastre de căutare au recuperat un corp din apele lacului. Pe baza locului unde a fost găsit trupul, a caracteristicilor fizice, a hainelor pe care le purta, a condiţiei în care se afla, precum şi a faptului că nu au fost alte persoane date dispărute în zonă suntem convinşi că trupul pe care l-am găsit este al lui Naya Rivera'', a declarat şeriful comitatului Ventura, Bill Ayub, la o conferinţă de presă.
Şeriful a mai precizat că nu au fost identificate indicii de suicid sau vreo altă infracţiune asociată morţii actriţei.

Fiul lui Naya Rivera a fost găsit miercuri dormind singur într-o barcă închiriată. Băiatul nu a fost vătămat.
Acesta le-a povestit anchetatorilor că el şi mama au înotat în lacul Piru şi că Rivera l-a ajutat să urce din nou în barcă după care actriţa a dispărut în apele lacului, a spus şeriful Ayub.

Naya Rivera a interpretat timp de şase ani rolul majoretei Santana Lopez în serialul ''Glee'', o comedie muzicală despre corul unui liceu.

Sursă foto digitalspy.com.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/trupul-ne%C3%AEnsufle%C5%A3it-al-actri%C5%A3ei-naya-rivera%2C-g%C4%83sit-%C3%AEn-apele-lacului-piru%2C-din-california.html

Most Read