MyRadioOnline.ro

Decorarea deosebită a acestei camere pare la prima vedere uşoară şi este o dorinţă a majorităţii cuplurilor. Pare simplu să arunci la întâmplare inimioare şi baloane colorate, să dai drumul

la o muzică relaxantă în surdină şi să ai parte, în acest fel, de un spaţiu brusc animat de un romantism profund. De fapt, lucrurile nu stau deloc aşa. 

Un dormitor ar trebui să genereze o atmosferă romantică, energie pozitivă, creativitate şi multă dragoste, aşa că cine vrea să creeze un spaţiu potrivit unui cuplu îndrăgostit trebuie să respecte câteva principii în privinţa amplasării mobilei, poziţionării patului, alegerii decoraţiunilor potrivite, a oglinzilor, tablourilor, culorilor etc. 

Iată ce greşeli ai putea face dacă amenajezi dormitorul în stilul romantic!

Deşi sunt persoane care consideră că este extrem de dificil să facă vreo greşeală în amenajarea dormitorului, totuşi, bunul gust, aspectul estetic de netăgăduit şi utilitatea trebuie să se regăsească din plin în această cameră, iar acest lucru presupune ceva bătaie de cap. Câteva greşeli des întâlnite pot fi următoarele:

„Obligatoriu trebuie să existe aici foarte mult roşu, pur şi simplu, aruncat peste tot în jur, pentru că este culoarea iubirii, a dragostei, a intimităţii”. Cea mai des întâlnită greşeala este să utilizezi culoarea în exces. Un sfat bun este să aduci doar câteva pete de roşu în dormitor. De exemplu, caută câteva modele frumoase pentru lenjerii de pat şi foloseşte un astfel de accesoriu pentru a intra într-o atmosferă romantică imediat ce eşti în încăpere.

Mulţi aleg un pat uriaş, dorind să aibă parte de confort sporit. Poate fi o greşeală, pentru că, în general, dormitoarele din locuinţele românilor sunt mici şi fac greu faţă prezenîei unui pat de dimensiuni mari. Este bine să ţii cont de faptul că această piesă de mobilier trebuie să fie confortabilă şi să îndemne la petrecerea unui timp de calitate în compania partenerului! Salteaua patului este mai utilă decât patul în sine, aşa că ai putea învesti mai bine în acest obiect.

O altă greşeală des întâlnită este faptul că oamenii consideră că lumina din dormitor nu este importantă, că o lustră şi un lampadar sunt suficiente. Specialiştii consideră că această încăpere trebuie să beneficieze de surse de iluminat multiple, în funcţie de necesităţile celor doi parteneri.

Decoraţiunile joacă un rol esenţial în crearea unei atmosfere de iubire. Nu trebuie să lipsească baloanele, suvenirurile, inimioarele, pozele sau lumânările parfumate. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Adevărul este că totul trebuie făcut cu măsură dacă vrei să ai parte de timp de calitate. Alege doar decoraţiunile cele mai îndrăgite pentru a nu crea o atmosferă obositoare încărcată! Amenajarea trebuie să fie cât mai stilată.

Multe persoane montează în dormitor televizorul, pentru că, spun ele, le relaxează şi, astfel, scapă de stresul acumulat în timpul zilei. Totuşi, acest dispozitiv nu-şi are rostul aici, mai ales într-o seară romantică, când cuplul are nevoie de relaxare, intimitate, nu să vizioneze ştiri sau alte emisiuni care i-ar putea deconecta pe cei doi parteneri.

În concluzie, se pot face multe greşeli în amenajarea unui dormitor în stil romantic, aşa că este bine să ţii cont de ele şi să împaci stilul, confortul şi utilul, în aşa fel încât rezultatele obţinute să te îmbie să petreci clipe frumoase, pline de pasiune. 

Surse foto: shutterstock.com.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/top-5-gre%C5%9Feli-pe-care-le-po%C5%A3i-face-%C3%AEn-amenajarea-unui-dormitor-%C3%AEn-stil-romantic.html

Most Read