MyRadioOnline.ro

Noul coronavirus schimbă obiceiuri şi legi peste tot în lume. În multe state, aşa cum este cazul şi în România, ceremoniile religioase au fost afectate, iar petrecerile la restaurant şi

orice adunare de oameni în număr mare au fost interzise, iar nunţile programate în această perioadă au ajuns să fie amânate sau chiar anulate. Românii ar putea împrumuta un exemplu de peste Ocean, unde nunţile se ţin, mai nou, prin videoconferinţă.

În Statele Unite, cuplurile de îndrăgostiți pot obţine certificatul de căsătorie prin intermediul unei aplicații video, informează Digi24. Se întâmplă în statul New York, una dintre zonele din lume cel mai puternic lovite de această pandemie de COVID-19. Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a semnat un ordin prin care permite cuplurilor să obțină certificatul de căsătorie de la distanță, iar funcționarilor să desfășoare ceremonii video, mai notează Digi24. "Ceremonii video pentru căsătorie. Acum nu există nicio scuză când se pune întrebarea pentru căsătorie. Nicio scuză. Puteți face acest lucru prin zoom. Da sau nu?", a glumit Cuomo.

Anunţul vine în contextul în care, la fel ca în multe alte părţi ale Globului, multe oficii de căsătorie din New York au fost închise și nu au emis certificate în ultimele săptămâni.

Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/solu%C5%A3ie-pentru-%C3%AEndr%C4%83gosti%C5%A3i-p%C3%A2n%C4%83-%C5%9Fi-nun%C5%A3ile-se-mut%C4%83-%C3%AEn-mediul-online.html

Most Read