MyRadioOnline.ro

Image
Image

            Încălțămintea a reprezentat mereu

un articol vestimentar cheie în garderoba oricărui individ. Este singura piesă a cărei calitate nu poate fi fraudată, așadar, va fi cea mai grăitoare în privința personalității și a stilului de viață pe care îl întreține acea persoană. Capacitatea încălțămintei de a spune esența poveștii purtătorului ei este valabilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În cazul acestora din urmă, lucrurile sunt de multe ori mai vizibile.

            Prin intermediul materialelor, culorilor sau țesăturilor, poți ghici multe despre un bărbat. Acesta este, de altfel, și motivul pentru care nu se recomandă alegerea unui cadou, cu nicio ocazie, care să conste într-o pereche de încălțăminte. Aceasta trebuie să fie în deplină concordanță cu trăsăturile sale de personalitate și caracter și necesită o mare atenție în procesul de alegere.

Iată de ce încălțămintea spune multe despre personalitatea barbatului și de ce este important să îi oferim o atenție deosebită: 

  • O pereche de încălțări în care se investește poate face o impresie bună, mai ales dacă știi cu ce să o asortezi. Problema banilor nu se pune în sensul derizoriu al mitocăniei: cu cât plătești mai mult cu atât ai încălțăminte mai autentică, dar în realitate este vorba doar de lipsa bunului gust și vulgaritate. O pereche de ghete pentru bărbați, spre exemplu, precum sunt cele de pe Modlet.ro, trebuie aibă un cost direct proporțional cu grija cu care au fost confecționate și calitatea materialelor. De asemenea, ele trebuie raportate sezonului. Un bărbat care nu ține cont de calitatea materialelor, ci doar de aparențele produsului final sau de aparențele financiare ale încălțămintei, dă dovadă de superficialitate față de propria persoană, dar și în cadrul relațiilor cu cei din jur.
  • Un tip diferit de analiză a acestui articol vestimentar consta în posibilitatea de a raporta flexibilitatea și caracteristicile materialului la trăsăturile de personalitate. Un material moale, cum este pielea întoarsă poate sublinia flexibilitatea și sensibilitatea bărbatului. 

Nu este vorba despre un simplu stereotip, ci mai degrabă despre capacitatea sa de a întreține un astfel de material. Oamenii înclină să își aleagă vestimentația în funcție de felul lor de a fi, iar un individ atent și grijuliu, poate întreține investiția într-o astfel de încălțăminte. 

  • Un alt aspect care merită atenție deosebită este cât de îngrijită este încălțămintea. Un bărbat grijuliu, care prețuiește oamenii din jurul lui și știe să gestioneze orice fel de relaționare, fie că e vorba de prieteni sau familie, va avea același obicei și în privința lucrurilor personale. 

Astfel, repararea încălțămintei sau curățarea ei frecventă și adecvată pot fi indici ai unei capacități deosebite de a fi responsabil față de toți și tot ceea ce îl înconjoară. Mai mult decât atât, din acest tip de atenție se poate traduce și nivelul de empatie pe care îl deține un om.

            În concluzie, articolele vestimentare pot fi indicatori de încredere în ceea ce privește personalitatea și caracterul unui individ. Ele reflectă nivelul de respect pe care acesta îl are față de sine, dar și calități personale sau lipsa acestora, începând cu modelul sau materialul ales și până la modul de îngrijire al încălțămintei. 

Sursa foto: pexels.com

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/%C3%AEnc%C4%83l%C8%9B%C4%83mintea-poate-traduce-personalitatea-unui-b%C4%83rbat-%E2%80%93-iat%C4%83-de-ce-trebuie-s%C4%83-fii-mai-atent.html

Most Read