MyRadioOnline.ro

Fiecare bărbat își dorește să ofere cadouri cât mai speciale persoanelor dragi din viața lui, fie că este vorba de soție, fie că este vorba de iubită sau chiar de

mamă. Totuși, după câțiva ani de oferit cadouri, poți simți că inspirația te-a părăsit și ideile pentru daruri originale nu apar. Dacă te regăsești în această situație, în cele ce urmează îți sugerăm care ar putea fi următorul cadou aparte pe care să-l oferi și care cu siguranță va impresiona chiar și persoanele cu cele mai rafinate gusturi. 

Iată următorul cadou pe care îl poți oferi unei persoane speciale

Trandafirii criogenați sunt răspunsul pe care îl cauți! Ce înseamnă, însă, procesul de criogenare? Ei bine, atunci când florile ajung la cea mai frumoasă formă a lor, sunt tăiate și este început procesul. În timpul acestuia, trandafirii sunt introduși într-un aparat special, la o temperatură de aproximativ minus 55 de grade Celsius. După ce e încheiată procedura, trandafirii își păstrează aspectul natural și proprietățile fizice pe termen lung. 

Este un proces destul de complicat, din acest motiv recomandarea noastră e să alegi întotdeauna să îi achiziționezi de la florării moderne, precum este Californiaflowers.ro, o florărie din Brașov care se mândrește cu trandafiri criogenați de înaltă calitate. Pentru a pune în lumină cât mai bine frumusețea trandafirilor, ei sunt plasați în suporturi speciale, cum sunt cutiile elegante, cupolele sau globurile de sticlă și cutiile de bijuterii. Sunt obținute ornamente unice, care valorifică frumusețea naturală a trandafirilor. 

Ornamentele rezultate pot fi păstrate ani la rând, spre deosebire de durata de maximum o săptămână cât rezistă un buchet de trandafiri în mod normal. Dacă te întrebi cât de mult timp își poate păstra aspectul un trandafir criogenat, răspunsul variază. Durata minimă este de câțiva ani (aproximativ trei), dar unele flori ajung să reziste chiar și un sfert de veac. Contează mult îngrijirea care îi va fi oferită și locul unde va fi plasat. 

Spre exemplu, durata de viață a trandafirului poate fi prelungită atât timp cât petalele sale nu sunt atinse foarte des și nu este mutat zilnic dintr-o încăpere în alta. Întrucât gingășia florii e păstrată, orice lovitură accidentală sau bruscare a suportului poate duce la deteriorarea aspectului. 

Este recomandat ca acest cadou să fie plasat într-o zonă a locuinței unde nivelul de umiditate e scăzut. De asemenea, zonele aflate în penumbră sau chiar umbră sunt cele mai potrivite, pentru că razele soarelui (în special în sezonul cald) pot diminua intensitatea culorii petalelor. În momentul în care oferi cadoul, îi poți menționa aceste detalii persoanei căreia primește darul. O vei impresiona cu atât mai mult când va vedea că ți-ai dat, cu adevărat, interesul și te-ai informat în legătură cu condițiile optime de păstrare. 

Fiind considerat cel mai indicat simbol pentru a-ți arăta iubirea, trandafirii sunt mereu un cadou ideal, însă, în cazul în care ultimele daruri au constat în astfel de buchete, cu siguranță îți dorești ceva mai original. După ce trec prin procesul de criogenare, trandafirii capătă un farmec deosebit. Așadar, dacă îți dorești să îi oferi unei femei dragi din viața ta un cadou aparte, care să îi amintească de tine ori de câte ori îl privește, alege un trandafir criogenat de la o florărie modernă. Vei emoționa, cu siguranță, acea persoană specială cu un astfel de trandafir pe care îl va putea păstra o perioadă îndelungată. 

Sursa foto: unsplash.com.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/%C3%AE%C8%9Bi-dore%C8%99ti-s%C4%83-oferi-un-cadou-special-unei-persoane-dragi-%C8%9Bie-cite%C8%99te-acest-articol.html

Most Read