MyRadioOnline.ro

Cu siguranță nu te gândeai că vara își va face un debut atât de ploios. Ai așteptat atât de mult acest sezon, în care să îți etalezi noile achiziții, dar

se pare că te-ai ales cu o mare dezamăgire. Ei bine, acest lucru nu înseamnă că nu poți arăta bine, în timp ce te protejezi de apa și murdăria de pe străzi. Soluția este una simplă și accesibilă: pantofii de piele! Nu doar că sunt la modă, dar îți oferă și multe alte avantaje, fiind perfecți pentru vremea capricioasă și nu numai!

Cinci beneficii pe care le poți avea achiziționând pantofi de piele

  1. Nu trebuie să te îngrijorezi în privința ploii

Pantofii de piele sunt indispensabili atunci când vine vorba de zile ploioase, în care totuși vrei să arăți bine și totodată să te simți bine. Vei putea merge fără grija că te vei putea uda, deoarece aceștia nu vor permite acest lucru. În plus față de protecția împotriva apei, pantofii de piele sunt ideali mai ales dacă ești o persoană activă și riști să ai parte de mici accidente, precum contactul cu apă fierbinte sau cu alte obiecte. Și unde mai pui că se curăță extrem de ușor, folosind doar o bucată de material umezită?

  1. Vei arăta la modă pentru că îi vei putea asorta foarte rapid

Deși de mult timp apăruți în industria modei, pantofii de piele nu și-au pierdut popularitatea, rămânând o alegere extrem de accesibilă pentru oricine vrea să se protejeze, dar să nu-și neglijeze stilul vestimentar. În plus, sunt foarte ușor de asortat, mai ales dacă te gândești să alegi din gama variată de pantofi din piele pentru damă pe care îi găsești pe ePieleNaturala.ro.

  1. Nu te vei simți nicicând mai confortabil

Este cunoscut faptul că pantofii de piele sunt printre cele mai comode tipuri de încălțăminte. Având în vedere faptul că unul dintre principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere când achiziționezi o perechi de pantofi este comoditatea, trebuie să știi că modele din piele excelează la acest criteriu. Pe lângă faptul că aceștia se mulează perfect pe forma piciorului tău, nu trebuie să-ți faci griji în privința transpirației fiindcă pielea permite intrarea aerului și aerisirea.

  1. Fii sigură că vei face o investiție pe termen lung

Când vrei să achiziționezi o pereche de pantofi, trebuie să te gândești, evident, dacă merită investiția. În ceea ce privește pantofii de piele, răspunsul este categoric “Da!”, clasându-se cu ușurință în topul celor mai reziste tipuri de încălțăminte. Așadar, vei putea beneficia de avantajele lor pentru o foarte bună perioadă de timp.

  1. Alege să fii eco-friendly, dar să ai stil

Un plus pe care ți-l aduc pantofii de piele este faptul că sunt confecționați dintr-un material natural, așadar nu afectează în niciun fel natura și nu conțin substanțe chimice. Mai mult, datorită pielii naturale, acest tip de pantofi îți conferă un aer luxos, arătând în permanență noi și strălucitori. De asemenea, nimic nu se poate compara cu mirosul natural al acestui material, care nu își pierde niciodată intensitatea. Iar dacă învățați cum să asortați corect culoarea hainelor cu încălțămintea, veți arăta minunat și veți putea crea combinații inedite.

Acestea fiind spuse, pantofii de piele nu trebuie să lipsească din garderoba ta, fie că vorbim de zile ploioase, sau pur și simplu pentru că vrei să te simți comod și să arăți bine. Avantajele acestui tip de încălțăminte sunt multiple, iar tu vei arăta nemaipomenit și te vei asorta simplu și rapid!

Sursă foto: Pexels.com

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/te-ai-preg%C4%83tit-pentru-o-var%C4%83-a%C8%99a-ploioas%C4%83-afl%C4%83-ce-%C3%AEnc%C4%83l%C8%9B%C4%83minte-s%C4%83-por%C8%9Bi-pentru-a-fi-la-mod%C4%83-%C8%99i-%C3%AEn-zilele-mohor%C3%A2te.html

Most Read