MyRadioOnline.ro

Când vine vorba de alegerea unui cadou pentru persoana iubită, cel mai probabil îţi doreşti să cumperi unul pe care îl va preţui sau care să îi rămână în memorie.

Când persoana iubită este femeie, alegerea este destul de ușoară. Doamnelor le plac gesturile mărunte sau cadourile personalizate, dar în cazul domnilor este la fel? Cum ştii ce cadouri sunt potrivite pentru el?

Iată top 4 cadouri care îl vor impresiona!

Gadgeturi

Există foarte mulţi bărbaţi care adoră tot ce ţine de tehnologie şi cărora le place să fie la curent cu tot ce presupune acest domeniu. Dacă iubitul tău se încadrează în această categorie, surprinde-l cu o boxă portabilă sau căşti bluetooth, asta dacă este pasionat şi de muzică. Dacă îi place mai mult partea de gaming, optează pentru căşti de PC sau kit de mouse cu tastatură. În cazul în care bugetul îţi permite, poţi achiziţiona şi cadouri ceva mai scumpe, precum un telefon mobil, aparat foto sau laptop.

O cină romantică

Bărbaţii apreciază o mâncare gustoasă și nu ai cum să dai greş cu o cină surpriză. Unii sunt şi pasionaţi de gătit, aşa că poţi să pregăteşti tu toate cele necesare şi să îl inviţi să gătească alături de tine. În cazul în care doreşti tu să prepari cina, alege reţete deosebite, dar cu un timp de preparare mai scurt. Optează şi pentru o sticlă de vin, dar ai grijă la soiul lui, deoarece trebuie ales în funcţie de mâncarea pe care o va acompania. Pune pe fundal un playlist cu melodiile voastre preferate, aprinde şi câteva lumânări pe masă și cadoul este complet.

Cadouri simbolice  

Nu doar doamnelor le place să primească cadouri simbolice. Sunt mulţi bărbaţi care preferă să primească un dar pe care să îl ţină amintire pentru toată viaţa. Dacă îţi doreşti să îl surpinzi, poţi cumpăra acum unul de pe site-ul Ifriends.ro, unde găseşti diverse idei cu care să îi faci ziua mai frumoasă. Optează pentru căni sau brăţări personalizate dacă ştii că le va folosi. Poţi alege şi un portofel sau portcard, întrucât toţi bărbaţii au nevoie de aceste lucruri, astfel că nu poţi da greş.

Diverse colecţii     

Există numeroşi bărbaţi care sunt colecţionari de diverse lucruri. Dacă iubitul tău se afla printre aceştia, un nou obiect adăugat la colecţia sa va fi cadoul perfect. Dacă el este pasionat de jocuri video sau filme cu supereroi, caută să îi achiziţionezi figurine sau benzi desenate cu personajele lui preferate. Dacă le colecţionează deja, interesează-te ce îi lipseşte pentru a-i completă colecţia. Mai sunt şi domni care colecţionează încă din copilărie diverse lucruri precum: ceasuri, monede sau timbre. Aici este puţin mai complicat, întrucât ei urmăresc de regulă un anumit tipar. Îşi doresc doar anumite obiecte în colecţie. Cel mai bine ar fi să cauţi pe internet în funcţie de obiectele pe care le are deja și cu siguranţă vei găsi altele care să îi fie lui pe plac.

Aşadar, când vine vorba despre alegerea unui cadou pentru iubitul tău, optează pentru lucruri care să îl surprindă şi care să îi arate cât este de important pentru tine, ca el să fie fericit. Cu siguranţă va aprecia orice vei decide să îi cumperi, atât timp cât vei face acest lucru cu inimă deschisă.

Sursa foto: Unsplash.com

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/exist%C4%83-cadoul-perfect-cum-s%C4%83-alegi-darul-potrivit-pentru-el.html

Most Read