MyRadioOnline.ro

Plănuiești să organizezi în viitor un eveniment privat sau o petrecere, fie într-un local, fie în aer liber sau într-un spațiu semi-închis, pentru a sărbători un moment important din viața

ta sau a unei persoane dragi? Îți prezentăm în acest articol cele mai comune greșeli de care trebuie să te ferești dacă îți dorești să organizezi o petrecere de succes (ele se aplică atât în cazul unui eveniment restrâns, cât și în cazul evenimentelor cu zeci de invitați).

Gafe de care să te ferești ca organizator

  1. Uiți să alegi un fotograf profesionist

Este normal ca fiecare persoană invitată să aibă dorința de a fi pozată în momentele în care se distrează pe cinste alături de prieteni sau familie. Pozele făcute cu telefonul, deși au farmecul lor, nu se ridică la nivelul pozelor făcute de către fotografi. Trebuie să alegi cel puțin o persoană profesionistă care să se ocupe doar cu această activitate în timpul petrecerii: să facă poze, poate chiar să filmeze. Există pe piață numeroase persoane care oferă astfel de servicii, iar cele mai bune dintre ele se află în oferta de furnizori servicii foto și video de la Eventmarket.ro, deoarece platforma găzduiește numeroși alți furnizori pentru diverse nevoi ale organizatorilor de evenimente.

  1. Alegi un sistem audio insuficient de puternic

E necesar să alegi un sistem de muzică potrivit spațiului. În mod evident, orice petrecere are nevoie de muzică pentru a fi, în adevăratul sens al cuvântului, o petrecere. În funcție de spațiul ales pentru desfășurarea evenimentului, vei fi nevoită să te asiguri că sistemul audio este suficient de puternic. Cu cât dimensiunea locului e mai mare și spațiul mai puțin izolat, cu atât este necesar un sistem audio mai puternic. Dacă alegi să organizezi un eveniment în aer liber, trebuie să verifici care e limita impusă de autoritățile locale în ceea ce privește zgomotul.

  1. Uiți să iei în considerare nevoile culinare ale unor invitați

Când vine vorba despre mâncare, este necesar să fie luate în considerare preferințele tuturor invitaților. Astfel, chiar dacă o singură persoană dintre toate cele pe care le aștepți la petrecere e vegană, trebuie să îi oferi un meniu care să se potrivească nevoilor sale. Cu siguranță nu îți dorești ca acest invitat să se simtă lăsat pe dinafară și să fie nevoit să rămână nemâncat la petrecerea ta, pentru că nu ai luat în calcul acest aspect. Gândește-te cât de catastrofal ar fi evenimentul în cazul în care un număr semnificativ de persoane ar fi vegetariene sau vegane și meniul nu s-ar preta acestor nevoi. (vezi aici diferența dintre cele două regimuri alimentare). 

Recomandarea organizatorilor de evenimente e să întrebi invitații dacă au preferințe în ceea ce privește meniul în momentul în care le trimiți invitațiile pentru petrecere (indiferent dacă o faci telefonic, prin e-mail sau față în față). 

Așadar, acestea sunt principalele greșeli pe care trebuie să le eviți pentru un eveniment reușit. Asigură-te că invitații tăi se pot bucura de muzica preferată, au parte de mâncare pe gustul lor și că există o persoană care să imortalizeze cele mai frumoase momente. În plus, nu uita că va fi necesar să iei în serios rolul de organizator chiar și pe parcursul petrecerii. 

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/urmeaz%C4%83-s%C4%83-organizezi-o-petrecere-sau-un-eveniment-privat-afl%C4%83-ce-nu-trebuie-s%C4%83-ui%C8%9Bi.html

Most Read