MyRadioOnline.ro

Există femei pe care atunci când le privești, le admiri și te întrebi cum reușesc să arate atât de bine, încât întorc toate privirile. Specialiștii spun mereu că pentru a

arăta bine este nevoie de încredere în tine, un zâmbet frumos, dar și să îți creezi un stil vestimentar propriu, care să te avantajeze, indiferent de ceea ce se poartă în acea perioadă. 

Și tu poți arăta fabulos, trebuie doar să ții cont câteva lucruri și să nu uiți niciodată că stilul propriu este ceea ce te definește și te face unică. 

Iată cum poţi arăta deosebit, ţinând cont de câteva trucuri de modă

  • Nu îţi fie teamă de culori! 

Adesea în garderoba româncelor se regăsesc câteva culori, de cele mai multe ori acestea fiind tonuri de gri, maro sau negru. Culorile înseamnă viaţă, aşa că nu ar trebui să renunţi la ele, ci dimpotrivă! În plus, nuanţele aprinse te ajută să ai o stare de spirit cât mai bună, chiar şi atunci când ai o zi nu tocmai fericită. 

Aşadar, unul dintre trucurile femeilor care arată mereu bine stă în… culoare. Poartă fuste colorate, bluze, bentițe, bandane, ciorapi colorați, rochii multicolore. Totul se va schimba în viața ta, iar tu te vei simți mult mai încrezătoare și mai fericită!

  • Alege pantofii potriviți și care îți vin bine.

Nu degeaba se spune că femeile adoră să cumpere pantofi: aceștia sunt cartea de vizită a unei doamne. Mai mult decât atât, acum ai o gamă extrem de variată de modele și de culori de pantofi din care poți alege perechea care ți se potrivește cel mai bine. Iar dacă nu ești mulțumită de ceea ce ai deja în garderobă, vezi aici modelele de pantofi de la Reverse.ro, care vor completa cu succes orice ținută ai alege. 

Din fericire, tendințele modei s-au schimbat destul de mult față de cele din trecut, astfel că poți purta chiar orice model de pantofi consideri că ți se potrivește și îți place. De la stiletto la cei sport, în nuanțe de negru, alb, maro, chiar și roșu sau verde, orice este permis atât timp cât te simți bine în ei.

  • Accesoriile pot schimba tot! 

Deși, de cele mai multe ori, majoritatea femeilor nu pun preț pe accesorii mai ales într-o zi banală, acestea pot scoate din anonimat chiar și cea mai ternă ținută, mai ales dacă sunt alese cu grijă. Te poți juca și combina, poți proba orice până descoperi ceea ce te reprezintă și îți place cu adevărat. 

O pălărie colorată poate deveni piesa de rezistență a unui ținute, o poți combina cu o rochie neagră simplă. Dacă ești o fire mai îndrăzneață, poți completa ținuta cu ciorapi în nuanța pălăriei sau cu pantofi colorați. De asemenea, poți completa cu mărgele oversized și cu o brățară din același material ca și mărgelele. 

Dacă îți dorești să arăți fabulos și să faci și tu parte din femeile care întorc toate privirile, nu îți rămâne decât să ai încredere în tine, să nu îți fie teamă să combini lucruri și culori noi și să te bucuri zâmbind de fiecare zi. 

Sursă foto: Pexels.com

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/cum-s%C4%83-fii-mereu-la-mod%C4%83-%C8%99i-s%C4%83-ar%C4%83%C8%9Bi-nemaipomenit-%C3%AEn-orice-situa%C8%9Bie-tips-tricks.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All