MyRadioOnline.ro

Pantalonii sunt importanți, dar ceea ce majoritatea bărbaților nu realizează este că ar trebui să aibă diferite tipuri de pantaloni pentru diferite ocazii și activități în care se implică.

La

urma urmei, poate fi mult mai interesant să alegi între pulovere interesante cu nasturi decât să alegi prin perechile de blugi aparent identice.

Cu toate acestea, există mai multe tipuri de pantaloni pentru bărbați în afară de blugi (deși, desigur, blugii ocupă cel mai mult teritoriu). În acest articol, vei afla cinci tipuri de pantaloni pe care orice bărbat cu tendință de modă ar trebui să le aibă în colecția sa.

Iată care sunt cele 5 perechi de pantaloni pe care orice bărbat trebuie să le aibă:

  1. Denim 

Nu putem face o listă de tipuri de pantaloni pentru bărbați fără a menționa denimul, mai exact blugii clasici. Denimul, desigur, este o categorie mare în sine, așa că orice pereche de blugi este binevenită! Indiferent de culoare, model sau croi, orice bărbat ar trebui să aibă o pereche de blugi în garderoba personală. 

  1. Chino 

Chino-ul este un tip de pantaloni casual care sunt confecționați din bumbac. La fel ca alte stiluri de pantaloni care cunosc popularitate astăzi, cum ar fi pantalonii cargo, pantalonii chino își au originea în armată, unde au fost populari pentru țesătura lor ușoară. Sunt cunoscuți pentru cusăturile ascunse și detaliile limitate.

  1. Pantaloni cargo

Putem menționa pantalonii cargo imediat după ce am adus în discuție chino, deoarece aceste două tipuri de pantaloni sunt foarte ușor de confundat între ele. Deși nu se poate nega că seamănă foarte mult, există o modalitate simplă de a face diferența dintre kaki și chino. În timp ce pantalonii chino au o croială simplă, cei cargo au pe margini buzunare mari, iar modelele noi pot avea elastic la gleznă.

  1. Pantaloni trening

Există multe situații în care pantalonii de trening sunt cei mai potriviți, cum ar fi un picnic în parc, mers la cumpărături în cartier sau la alergat. Acest tip de pantaloni sunt foarte lejeri, comozi, și îți oferă multă mobilitate. Desigur, nu sunt recomandați atunci când mergi la o întâlnire de afaceri sau romantică, sau atunci când codul vestimentar cere ceva casual sau mai elegant. Dacă ești în căutarea unei perechi potrivite pentru tine, dintr-un material comod, vezi aici oferta de pantaloni bărbătești de la Massini, unde vei găsi mai multe culori.

  1. Pantaloni formali

Fiecare bărbat are nevoie de o pereche de pantaloni de ocazie. Deși acest lucru este ușor de înțeles în teorie, de fapt poate fi destul de dificil să găsești pantalonii formali potriviți pentru tine în practică, mai ales dacă ești obișnuit să alegi pantaloni casual, precum denimul. Ai totuși nevoie de o pereche de pantaloni potriviți pentru evenimentele formale la care participi.

Tu ai toate aceste perechi de pantaloni în garderoba ta?

Sursa foto: unsplash.com 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/ce-pantaloni-nu-trebuie-s%C4%83-lipseasc%C4%83-din-garderoba-unui-b%C4%83rbat.html

Most Read