MyRadioOnline.ro

Nu doar design-ul casei este important, ci şi cel al grădinii, motiv pentru care nu trebuie să neglijezi curtea, pentru a avea parte de o proprietate cu totul perfectă. Grădina

îţi poate oferi clipe intense de relaxare şi de recreere, aşa că este indicat să îi oferi atenţia cuvenită. 

Citeşte în continuare articolul, pentru a afla care sunt elementele care nu trebuie să-ţi lipsească din curte. Acestea au menirea de a aduce un plus de valoare şi de frumuseţe, fapt pentru care nu trebuie să le treci cu vederea. 

Iată ce trebuie să adaugi în curte, pentru a o înfrumuseţa:

Pavilion de grădină

Dacă încă nu ai construit un foişor în care să-ţi petreci serile cu cei mai apropiaţi prieteni, atunci poţi lua în vedere modelele de corturi pentru grădină de la Hornbach.ro. Modelele regăsite aici sunt de calitate superioară, moderne, versatile şi încăpătoare. Poţi găsi variante de la o serie de producători, în mai multe nuanţe, astfel încât să te asiguri că faci alegerea perfectă.

Arcade de flori

Ce spui de câteva arcade de flori pe care să le amplasezi de la poarta până la intrarea în casă? În acest fel, poţi scoate cu uşurinţă în evidenţă căminul, astfel încât să fie admirat şi apreciat de către toţi trecătorii. 

Fă tot ce-ţi stă în putere, pentru ca locuinţa la care ai muncit atât de mult să fie cu totul specială faţă de celelalte de pe strada pe care locuieşti. Cu ajutorul unor astfel de arcade, multicolore şi impresionante, poţi schimba cu totul aspectul grădinii. 

Fântână arteziană

Poţi cumpăra o fântână arteziană cu o formă abstractă sau cu o statuie, pe care să o poziţionezi fie în centrul grădinii, fie în apropierea gardului din faţa casei. 

În cazul în care modelele regăsite în magazine nu te satisfac, caută un profesionist care să te ajute cu ridicarea acesteia. Vei vedea că rezultatul final va fi unul cu totul deosebit.

Flori şi copaci exotici

Este cunoscut faptul că florile şi copacii exotici atrag privirile tuturor. Dacă solul nu-ţi permite să plantezi un palmier, te poţi orienta spre varianta de ghiveci. Astfel, cumpără mai multe ghivece cu palmieri, bananieri, mandarini, lămâi şi tot ceea ce te mai încântă şi aşază-i în mod cât mai riguros şi frumos în toată curtea. 

Nu uita că şi florile sunt la fel de importante. Dacă alegi câteva soiuri cu totul aparte, atunci cu siguranţă vei modifica aspectul banal al grădinii în unul cu adevărat special. 

În cele din urmă, pune preţ pe fiecare colţ şi latură din proprietatea ta, indiferent că este vorba despre casă sau despre grădină. Este foarte important să faci tot posibilul, astfel încât clipele petrecute acasă să fie calitative, de nota 10. 

Până la urmă, acasă este locul în care îţi găseşti liniştea, bucuria şi relaxarea la finalul zilelor de muncă. Aşa că dă-ţi interesul şi transformă-ţi curtea clasică în una fabuloasă. 

Sursa foto: Pixabay.com


 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/top-patru-elemente-care-pot-%C3%AEnfrumuse%C5%A3a-aspectul-unei-gr%C4%83dini.html

Most Read