MyRadioOnline.ro

Din când în când, schimbarea e un lucru bun. Dacă facem mici transformări, putem să ieșim din perioadele în care simțim că stagnăm. Când vine un nou anotimp, avem tendința

să facem comparații cu alți ani.

Ne gândim, de exemplu, ce simțeam cu un an în urmă sau la garderoba pe care o aveam. În perioadele de schimbare a temperaturii, mai ales când sosește frigul și, odată cu el, sfârșitul anului, este benefic să schimbăm câteva lucruri mărunte, dar care vor avea un efect de revigorare. 

Iată trei transformări pe care le poți face în viața ta, ca să treci reînnoită în noul an!

Alegerea unui hobby nou

Când vine iarna, avem tendința să stăm mai mult în casă. E momentul perfect să te apuci de o activitate nouă! Dacă ești pasionată de modă, poți, de exemplu, să înveți să brodezi. Astfel, vei putea să adaugi culoare și originalitate ținutelor tale. În plus, personalitatea ta va reieși mai bine din stilul vestimentar. În ultimul timp, jachetele brodate sau gulerele decorative au fost o opțiune tot mai populară în rândul doamnelor.

O altă variantă este să începi să înveți să cânți la un instrument muzical. Dacă îți place muzica, vei simți o satisfacție și mai mare dacă vei putea să o redai tu însuți. Poate că nu ai timp să faci ore cu un profesor, însă există numeroase cărți sau resurse online care te vor ajuta să exersezi lângă pomul de Crăciun la căldură. 

Adăugarea unui obiect vestimentar nou în garderoba ta

Probabil că știi deja despre tradiția care presupune să porți ceva nou de Anul Nou. Aceasta indică un fapt pe care îl întâlnim adesea în viața de zi cu zi: hainele noi ne fac să fim mai plini de viață. Dacă nu vrei să îți schimbi întreaga garderobă, e suficient să adaugi un pulover călduros sau o pereche de ghete care te va proteja de frig. 

Dacă nu ai idei, poate va fi util să te uiți la această colecție de încălțăminte de damă din piele în care se găsesc multe tipuri de încălțări pentru iarnă, care vor face să te simți chic și confortabil la temperaturi scăzute.

Redecorarea casei tale sau adăugarea de noi detalii

Dacă schimbi ceva la mediul în care trăiești, te vei simți diferit. Nu e neapărat nevoie să schimbi mobila, ci să adaugi detalii și obiecte care vor face să percepi încăperile într-un mod diferit. De pildă, o idee bună e să dai o pată de culoare prin amplasarea de plante în toate colțurile casei. Acestea vor aduce natura în interior tot anul. 

De asemenea, o altă variantă este să cumperi tablouri noi. Acestea vor da o notă de noutate pereților din sufragerie sau dormitor. Există mai multe variante, care să se potrivească tuturor gusturilor, de la print-uri care nu impun costuri ridicate, până la tablouri pictate manual.

Mai ales când trecem la un an nou, poate fi util să schimbăm ceva în viața noastră, începând cu hainele și până la activitățile pe care le preferăm în timpul liber. Nu se știe niciodată cum vei descoperi o nouă pasiune. 

 

Sursa foto: Storyblocks.com

 

Image
Image
Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/vine-anul-nou-top-trei-schimb%C4%83ri-pe-care-le-po%C8%9Bi-face-%C3%AEn-via%C8%9Ba-ta%2C-ca-s%C4%83-marchezi-acest-moment.html

Most Read