MyRadioOnline.ro

Un nou început de săptămână vine la pachet cu o serie de noi task-uri care trebuie rezolvate cât mai rapid. Deşi uneori sentimentele neplăcute te năpădesc la gândul că deja

este luni, iar weekend-ul a zburat mai repede decât ţi-ai imaginat, există o mulţime de activităţi care te pot face să începi săptămâna şi orice zi ca un adevărat campion. În cazul în care nu ştiai, Capricornii, Gemenii şi Balanțele au anumite activităţi specifice pe care le practică odată cu începutul zilei și pe care le vei afla prin intermediul acestui articol. 

Activităţi pentru un început de zi minunat - Capricorni, Gemeni şi Balante

1.Capricorn

Pentru Capricorni condiţia fizică este foarte importantă. Tocmai din acest motiv aceştia îşi încep ziua cu două ore intense de exerciţii fizice. De cele mai multe ori capricornulrefuza să părăsească locuinţa şi îşi amenajează un mic colţişor în living unde să îşi ia doza de energie. Conform unui studiu recent realizat, sportul ajută la menţinerea sănătăţii psihice, motiv pentru care o astfel de activitate este benefică pentru oricine. Pe lângă acest lucru, ajută la reducerea stresului, a depresiei şi îmbunătăţeşte calitatea somnului. 

2.Gemeni

Gemenii sunt ceva mai leneşi, mai ales când este vorba de un nou început de săptămână. Ei preferă să îşi înceapă dimineţile alături de o cană mare de cafea şi o carte bună. În loc să îi găseşti prin piaţă, încercând să facă aprovizionarea pentru perioada următoare, aceştia o să rămână cuibăriţi în pat până pe la ora 12. Abia apoi energia începe să îşi facă apariţia încet, încet, iar ei să se considere pregătiţi să dea start unui nou început în care să fie pe cât se poate de productivi!

3.Balanţa

Persoanele născute în zodia Balanță ar putea face curăţenie de dimineaţă până seara şi tocmai din acest motiv adoră să îşi înceapă zielle cu această activitate! Dată fiind buna organizare din viaţa ei, nici măcar telefonul său calculatorul nu scăpa fără o curăţare ca la carte! În cazul în care şi tu ai aceasta obişnuită, renunţă la trucurile pe care adesea le foloseai şi alege servicii pentru curăţarea laptopuluide calitate. Aceasta este o variantă optimă pentru menţinerea acestuia într-o stare cât mai bună! Acest proces trebuie repetat la un interval de 6 şi 12 luni, iar în cazul în care nu poţi petrece prea mult timp departe de laptop, nu îţi face griji, întreaga operaţiune se poate realiza pe loc! Vei beneficia de curăţarea ventilatorului, radiatorului şi a sistemului de răcire, dar şi înlocuirea pastei termoconductoare. Iar în cazul în care nu îţi doreşti să părăseşti locuinţa, această procedură poate avea loc chiar la domiciliul tău!

Având în vedere cele prezentate, în cazul în care şi tu te numeri printre aceste zodii, ai grijă cum îţi planifici zilele astfel încât să rămâi productiv şi organizat toată săptămâna!

Sursa foto: shutterstock.com

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/cum-%C3%AE%C5%9Fi-planific%C4%83-zodiile-s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na-afl%C4%83-care-sunt-activit%C4%83%C5%A3ile-preferate-de-capriconi%2C-gemeni-%C5%9Fi-balan%C8%9Be.html

Most Read