Piesa "My Mama Told Me" este compusă împreună cu reputatul producător bulgar Pavell. Single-ul cu sound dance vorbește în versuri despre tinerețe și greșelile făcute de oamenii lipsiți de experință și

aflați în căutarea identității.

"My Mama Told Me" vine însoțită de un videoclip filmat într-o școală, în care ALMA se trezește într-o realitate paralelă. Coregrafia este o reprezentare a emoțiilor și gândurilor artistei, ce se află într-o dilemă existențială.

Anterior acestei piese, ALMA a lansat balada "Be Alright", o piesă despre dragoste și speranță în contextul pandemic. Piesa a fost inclusă în peste 40 de playlisturi din Bulgaria, Polonia, România, Germania, Italia, Grecia, Turcia și Ucraina.

ALMA a cucerit inimile oamenilor odată cu lansarea primei sale piese, "Perfect", care s-a bucurat de succes în topurile muzicale din Polonia, Rusia sau Grecia, devenind ulterior și cea mai populară melodie bulgară în 2019.

În urmă cu câteva luni, ALMA a fost premiată cu "Debutul anului" la Premiile anuale muzicale bulgare și a fost nominalizată în categoria "Cea mai bună artistă".

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/videoclip/alma-my-mama-told-me/

Most Read