"Bănuiala mea e că spre sfârșitul anului 2021, mai curând în 2022 [vor reveni concertele și festivalurile]. Uite, întreaga situație e dezastruoasă. Fie că vorbim de testări sau de guvern, sunt

mult prea multe variabile pentru a trage o concluzie. Dar umila mea părere este să vorbim de 2022.

Va dura atât de mult până când ceea ce eu numesc <<economia germofobă>> să fie anihilată puțin câte puțin și să fie înlocuită de ceea ce eu numesc <<economia clautrofobă>>, scenariu în care toată lumea vrea să iasă în oraș, să ia cina la restaurant, să-și reia viața de dinainte și să meargă din nou la festivaluri și concerte.

Iar instinctul îmi spune că va dura ceva vreme, pentru că așa cum putem vedea, aceste evenimente - de tip sportiv, show-uri, festivaluri, orele de la școală - vor fi afectate câtă vreme virusul e prezent.

Așa că părerea mea e că lumea are parte de o pauză forțată îndelungată. Mulți oameni văd elementele pozitive, fie că vorbim de climă, poluare, trafic, natură, animale, sau de noi înșine, prin faptul că ni se oferă această șansă de a lua o pauză.

Și știu că e frustrant și distructiv din punct de vedere economic. Dar...ceea ce se întâmplă are o amploare globală, dincolo de frustrările noastre, și dacă te uiți înapoi, astfel de lucruri s-au mai întâmplat de-a lungul istoriei și au afectat extrem de tare normalitatea societății. Așa că e ceva major ceea ce ni se întâmplă."

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2020/07/concertele-nu-vor-reveni-inainte-de-2022-crede-cofondatorul-lollapalooza/

Most Read