"Îi transmit lui Eric toată iubirea mea pentru că a realizat acest video pentru piesa "Step Into My Life" în perioada de carantină, într-o sală de bowling din America. Îmi transmiți

acele mișcări de dans în stilul The Big Lebowski Disco Jesus, de care avem nevoie pentru a ne începe săptămâna așa cum se cuvine", a transmis Jessie Ware.

"Step Into My Life" se regăsește pe cel de-al patrulea album de studio al artsitei britanice, disc intitulat "What's Your Pleasure?". Pentru realizarea lui, Jessie Ware a colaborat cu o "echipă de vis", formată din James Ford, Shungudzo, Danny Parker, Kindness, Coffee Jr, METRONOMY, Benji B , Midland, Matty, Morgan Geist. Discul a fost lansat pe 26 iunie și a debutat pe poziția a treia în topul albumelor din UK.

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie „a dat glasul” proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", și "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/videoclip/jessie-ware-step-into-my-life/

Most Read