Pe parcursul a cinci episoade, "Beartown"/"Scandalul" explorează speranțele care aduc laolaltă o mică comunitate, secretele care amenință să o distrugă, curajul de care este nevoie pentru a merge împotriva grupului și

consecințele felurilor în care sunt crescuți băieții.

"Beartown" pierde teren încetul cu încetul din cauza copacilor care cresc din ce în ce mai aproape de oraș, dar atunci când echipa de tineret de hochei pe gheață are șansa de a câștiga semifinalele naționale, toate visurile localnicilor apasă acum pe umerii câtorva adolescenți. Această povară grea devine catalizatorul pentru un act violent care va lăsa o fată traumatizată și un orășel în criză. Acuzații sunt făcute și niciun localnic nu va scăpa de consecințe.

Drama în cinci părți este o adaptare a romanului bestseller cu același nume scris de autorul suedez Fredrik Backman ("A Man Called Ove/ Un bărbat pe nume Ove"). Este regizat de premiatul Peter Grönlund (Goliath, Drifters), iar scenariști sunt Anders Weidemann (30 Degrees in February), nominalizat la Premiul Emmy, Antonia Pyk și Linn Gottfridsson. Serialul este produs de Filmlance, parte din Endemol Shine Group.

VIDEO TRAILER: "Scandalul" (Beartown)

"Beartown/Scandalul" a început producția la începutul lui 2019, în nordul Suediei, cu zăpadă și temperaturi de îngheț, iar filmările au avut loc în Gallivare, Overtornea, Haparanda, Kalix, Malmberget și Kiruna.

Actorii din rolurile principale sunt Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Benthe și Oliver Dufaker. În centrul poveștii se află tinerii jucători de hochei. Acești băieți își fac debutul pe ecran, dar au deja experiență și aptitudini pe gheață: Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson și Najdat Rustom.

În alte roluri apar Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Lukas Wetterberg, Frida Sandberg, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt, și Gustav Lindh.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2020/06/serial-beartown-scandalul-pe-hbo-toamna-trailer/

Most Read