Inclusă pe albumul "Showbiz" (1999), piesa "Unintended" a fost ultimul single extras de pe materialul de debut al trupei Muse.

"Vă invit să ascultați versiunea clasică acustică, la pian,

a piesei "Unintended". Am scris piesa asta când aveam în jur de 19 ani și este chiar mai relevantă acum decât era atunci!", a detaliat Matt Bellamy pe Twitter.

Matt Bellamy a lansat în ultimele luni și alte piese solo, astfel apărând primele zvonuri că vocalistul Muse ar intenționa să lanseze și un album. Întrebat de NME cum stau lucrurile de fapt, Matt a oferit lămuriri, vorbind și despre planurile cu colegii din Muse.

"Muse va fi întotdeauna prioritatea mea, dar carantina m-a împins să-mi pun niște întrebări: <<Ce aș face dacă aș fi singur? Ce fel de muzică mi-ar plăcea să fac?>> (...) M-am conectat la Enya mea interioară! Am realizat că fără Dom [Howard] rupând tobele și fără Chris [Wolstenholme] cântând amenințător la bas, probabil tind să alunec mai mult spre muzica eterică și visătoare. Asta se potrivește cu ceea ce simți în acest moment când te întorci spre tine", a mărturisit Matt.

De curând, Matt Bellamy a devenit din nou tătic, de aici venind poate și accentuarea laturii sale melancolice.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/lyric-video/matt-bellamy-unintended-versiune-acustica/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All