Editorului a dezvăluit că poeziile lui Halsey vor aborda multe dintre aceleași subiecte ce se găsesc și în muzica ei: sănătate mintală, probleme familiale, sexualitate, despărțiri și multe altele.

readability="4">

"Poezia concentrează tot ceea ce face Halsey - de la muzică la pictură și spectacol - așa că nu este cu adevărat o surpriză că a fost atât de înzestrată cu scrisul. Am fost imediat captivați de poeziile sale, așa cum milioane sunt [captivați] de muzica ei", a spus Stephanie Frerich, editorul executiv Simon & Schuster.

Halsey le-a dat vestea fanilor prin intermediul rețelelor de socializare:

"Am scris mii de propoziții, dar mă străduiesc cumva să alcătuiesc una singură pentru a rezuma cât de emoționantă sunt pentru acest lucru".

În ultimele săptămâni, în urma uciderii lui George Floyd în Minneapolis, Halsey a protestat împotriva brutalității poliției alături de alți rezidenți din Los Angeles și a oferit asistență medicală celor răniți de gloanțe de cauciuc sau gaze lacrimogene. Anterior, Halsey a donat 100.000 de măști chirurgicale mai multor spitale din Los Angeles, ale căror cadre medicale tratează pacienți infectați cu COVID-19.

Din 2015, Halsey a strâns zeci de miliarde de stream-uri la nivel internațional și a vândut peste 15 milioane de albume, a avut concerte pe 5 continente, a fost nominalizată la premiile GRAMMY și a apărut pe numeroase coperte a unor reviste precum Rolling Stone, Cosmopolitan, Forbes, Billboard și chiar Playboy. Halsey fost primul artist care a ocupat locurile 1 și 2 ale topului Billboard Hot 100 pentru piese pop pe radio, simultan. De asemenea, în martie 2019, Halsey a devenit si primul artist în istorie care s-a înlocuit pe prima poziție a acestui clasament, piesa "Without Me" a urcat pe locul 1, iar "Eastside" a coborât pe poziția a doua. "Without Me" este cea mai difuzată piesa în 2019 pe radiourile din Statele Unite.

În ianuarie 2020, Halsey a lansat cel de-al treilea album de studio, "Manic". Materialul  include colaborări cu artiști precum Dominic Fike, Alanis Morrisette și Suga (membru BTS) și piese deja lansate cu videoclip ca "You Should Be Sad", "Clementine", "Graveyard", "WithoutMe" sau "Finally//Beautiful Strangers".

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2020/06/halsey-va-lansa-prima-sa-colectie-de-poezii/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All