Pe 18 iunie, Tudor Chirilă și colegii din Vama au fost alături de absolvenți, oferindu-le o platformă online prin care să-și transmită mesaje și urări, suplinind astfel pentru lipsa unei petreceri

sau a unui banchet. S-au spus povești și s-au cântat cele mai frumoase piese din repertoriul trupei, fanii putând asculta melodii ca "Epidemie de iubire", "Copilul care aleargă către mare", "Memories Now" și "Epilog".

Tudor Chirilă: "Am vrut să rezolvăm o frustrare, frustrarea unei generații care anul ăsta n-a putut să se întâlnească și să-și ia rămas-bun într-un mod adecvat"

"De ce am făcut noi acest eveniment care se numește Absolvirus Party? Am făcut-o pentru că am vrut să rezolvăm o frustrare, frustrarea unei generații care anul ăsta n-a putut să se întâlnească și să-și ia rămas-bun într-un mod adecvat. Pandemia ne-a ținut în casă două luni, începând cu luna martie, și practic școala s-a remodelat. Au fost multe frustrări pe tema asta, pentru că e foarte greu, când ești tânăr, să fii ținut în casă, și e foarte greu să nu te vezi cu cei cu care ai petrecut foarte mult timp, de care te-ai legat, te-ai conectat. (...)

Noi am vrut să oferim varianta noastră de ceremonie, nu pentru că suntem aroganți, ci pentru că ne-am gândit cumva că dacă n-au prea fost inițiative în sensul ăsta, am putea face noi una și s-o facem după modelul Vama. Sper să vă bucurați de ea, sper să comunicați cu noi și să comunicați între voi", a spus Tudor Chirilă în debutul concertului, ce a putut fi urmărit online pe pagina de Facebook și YouTube a formației Vama.

Tudor Chirilă: "Lăsați-i pe copii să viseze, lăsați-i să greșească, lăsați-i să cadă, se vor ridica"

Cu prilejul acestui eveniment online, Tudor Chirilă a mărturisit că el nu a avut parte de o petrecere de absolvire, nu pentru că nu s-ar fi ținut, ci pentru că rebel, cum era, s-a grăbit să sărbătorească înainte ca petrecerea să înceapă. Au împărtășit poveștile lor și colegii din Vama, ulterior alăturându-li-se o serie de invitați. Au vorbit despre experiențele lor, oferindu-le sfaturi absolvenților, persoane cu reușite în diverse domenii: Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele ONG-ului Dăruiește Viața, judecătorul Cristi Dănileț, jucătorul de tenis Horia Tecău, medicul Florin Chirculescu, prezentatoarea de știri Andreea Esca și rapper-ul Grasu XXL.

"Lăsați-i pe copii să viseze, lăsați-i să greșească, lăsați-i să cadă, se vor ridica. Lăsați-i să trăiască și lăsați-i să-și găsească drumul singuri", a transmis Tudor Chirilă în una dintre intervențiile sale, concertul încheindu-se cu mesajul "Să nu uiți niciodată de inima ta", vers extras din piesa "Epilog".

VIDEO: Urmărește concertul Vama - "Absolvirus Party"

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2020/06/video-absolvirus-party-concert-vama-tudor-chirila-si-colegii-absolventi-2020/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All