The Killers ne prezintă piesa ce deschide albumul "Imploding the Mirage", lăsând publicul să urmeze încă o dată calea versurilor metaforice și timbrul emblematic al vocalistului Brandon Flowers. "My Own Soul’s

Warning" este o piesă ce-i poartă semnătura, mesajul transmis părând a fi unul extrem de personal.

"I tried to go against my own soul’s warning/ But in the end, something just didn’t feel right" ("Am vrut să merg împotriva intuiției mele / Dar în final am simțit că ceva nu este în regulă"), cântă Brandon în debutul noii piese The Killers, ulterior piesa devenind criptică și ceva mai dramatică, păstrând totuși beat-ul energic și cumva optimist, adesea regăsit în piesele trupei.

AUDIO: The Killers - "My Own Soul’s Warning"

Noul album The Killers și cel de-al șaselea din cariera trupei a fost înregistrat fără chitaristul Dave Keuning, dar alături de o serie de muzicieni invitați, precum Lindsey Buckingham, K.D. Lang, Weyes Blood, Adam Granduciel de la The War on Drugs și Blake Mills.

Într-un interviu acordat pentru Rolling Stone, trupa The Killers a dezvăluit că procesul de creație a fost unul anevoios, dar care le-a adus în final satisfacție.

"Multe dintre momente ne-au amintit de înregistrarea primului nostru album, când știi că se va face o conexiune, datorită felului în care te face să te simți. M-am simțit ca un adolescent de 20 de ani, care aproape că inventează ceva din nou", a declarat Brandon Flowers.

De pe albumul "Imploding the Mirage" au fost promovate și piesele "Caution" și "Fire in Bone". Data lansării materialului nu a fost încă anunțată, formația plănuind însă un turneu mondial de îndată ce acesta va fi posibil.

Tracklist "Imploding the Mirage" - The Killers:

 1. "My Own Soul's Warning"
 2. "Blowback"
 3. "Dying Breed"
 4. "Caution"
 5. "Lightning Fields"
 6. "Fire in Bone"
 7. "Running Towards a Place"
 8. "My God"
 9. "When the Dreams Run Dry"
 10. "Imploding the Mirage"

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2020/06/noua-piesa-the-killers-my-own-souls-warning-audio/

Most Read

 • Week

 • Month

 • All