MyRadioOnline.ro

Videoclipul "Zeu" a strâns 400.000 de vizualizări în 5 zile şi succesul îi e asigurat de un riff de chitară şi un bas care sună foarte bine în difuzoare. Filmările s-au

realizat la vile de lux şi case vechi din Bucureşti şi împrejurimi, iar clipul conţine şi product placement Pop Cola. Spike "flexează" pe un bolid negru, savurează hamburgeri cu bancnote de sute de euro la interior şi are lanţuri groase de aur la gât.

Cu vitralii în spate, rapperul consumă... sare într-un mod ce face aluzii la narcotice şi se alintă cu busturi de statui. Are o echipă de menajere şi portrete uriaşe cu chipul său în palatul în care locuieşte. Spike apare ca un adevărat rockstar, alături de o trupă, cu tot cu toboşar, basist şi chitarist. Acesta pare să fie încă un single hit, după "Paparude", "Salcâmii" şi "Manele".

Textul noii piese este scris de Spike, care s-a ocupat şi de producţie alături de Vlad Lucan. Regizorul videoclipului este Raluca Netca (BMABID), iar DOP a fost Alex Chitu. Melodia este deja de 3 săptămâni în playlisturile celor mai mari posturi radio româneşti şi atinge obsesia multora: banul, goana după îmbogăţire şi lăcomia umană. Ultiul single lansat de Spike a fost "Paparude" o melodie realizată în colaborare cu Surorile Osoianu şi care a ajuns pe locul întâi în Shazam în doar 2 săptămâni de la debut. A rămas timp de 26 de săptămâni în top 10 Media Forest.

Pe numele său Paul Mărăcine, Spike este un artist care rămâne relevant şi muşcător în peisajul rap autohton. Are o experienţă de peste 18 ani şi 4 albume la activ: "Relaţii cu publicul", "Rămânem prieteni", "Lumea lui Paul" şi "Propaganda". Un moment important al carierei lui Spike a fost cel în care a cântat în deschiderea lui 50 Cent la Bucureşti, alături de trupa Anonim şi Paraziţii. Ulterior relaţia dintre Spike şi Paraziţii avea să se răcească, iar Spike avea să se apropie de Guess Who şi Grasu XXL, alături care a fost plecat în turneu.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/videoclip/spike-zeu/

Most Read