MyRadioOnline.ro

Cel de-al patrulea album al lui Adele va fi lansat în curând, iar artista britanică este dornică să le împărtășească fanilor cât mai multe frânturi de informații. În recentul său interviu

pentru Vogue, artista britanică a vorbit mult despre divorțul ei de Simon Konecki, mărturisind că albumul atacă, fără ocolișuri, acest subiect, piesele fiind scrise din dorința de a-i prezenta fiului ei, Angelo, motivele pentru care s-a despărțit de tatăl său.

"Prin intermediul acestui album am vrut să-i explic fiului meu, când va avea 20 - 30 de ani, cine sunt eu și de ce am ales, voluntar, să-i dau viața peste cap în procesul de căutare a propriei fericiri.

A fost extrem de nefericit în anumite momente, iar asta este o rană pe care nu știu dacă voi reuși vreodată să o vindec", a explicat Adele.

Artista nu s-a ferit să-și asume decizia de a divorța, explicând în interviul pentru Vogue de ce a considerat că e nevoie să facă această schimbare.

"Pur și simplu nu simțeam că sunt în relația potrivită. Nu am vrut să ajung la fel ca multe alte persoane pe care le cunosc. Nu eram complet nefericită, dar aș fi ajuns să fiu dacă nu aș fi hotărât să mă pun pe mine pe primul plan. Nu s-a întâmplat nimic grav între mine și fostul soț", a detaliat Adele.

Simon Konecki și Adele au fost împreună mulți ani înainte de a deveni soț și soție. În 2012 a venit pe lume fiul lor, iar în 2018 s-au căsătorit. Relația lor nu a mai durat, însă, mult timp, în 2019 Adele cerând divorțul, la începutul lui 2021 acesta fiind soluționat.

Adele despre "Easy On Me": "A fost prima melodie pe care am compus-o pentru album, după care nu am mai scris nimic șase luni"

Această perioadă tulbure din viața sa i-a servit drept inspirație pentru noul album, ce s-ar putea intitula "30". Cât despre noul single "Easy On Me", aceasta are o mare încărcătură emoțională, fiind prima piesă scrisă pentru acest material.

"A fost prima melodie pe care am compus-o pentru album, după care nu am mai scris nimic șase luni, pentru că simțeam că am spus tot."

Adele a lansat de curând un teaser al videoclipului acestei piese, anunțând că pe 15 octombrie este programată lansarea lui oficială. Înainte, însă, de această lansare, artista le-a împărtășit fanilor în primul ei live de pe Instagram un nou fragment din noul single, ce cuprinde prima strofă a piesei.

AUDIO: Adele publică un nou fragment din piesa "Easy On Me"

În cadrul live-ului de pe Instagram, Adele a dezmințit zvonul potrivit căruia ar fi înregistrat o piesă cu Beyonce pentru acest album.

"Nu am înregistrat o piesă cu Beyonce. Nu știu de ce atât de mulți mă întrebați asta. Evident că o iubesc, dar nu. Din câte știu eu, nu. Dar mi-ar plăcea", a declarat Adele.

Artista a fost întrebată care e piesa ei preferată de pe noul album, dar nu a dorit să dezvăluie această informație, explicând că tracklistul albumului nu e încă cunoscut și că nu poate să-l divulge încă. Și-a asigurat, însă, fanii că nu va mai dura mult până când vor putea să-l asculte, indicând astfel că albumul va fi lansat anul acesta.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2021/10/adele-albumul-30-noiembrie-data-oficiala-declaratia-artistei/

Most Read