MyRadioOnline.ro

"Am înregistrat "Dirt" în timpul sesiunilor pentru "Cause and Effect", însă, chiar dacă a fost una dintre favoritele noastre, nu am inclus-o pe album pentru că era foarte diferită din punct

de vedere tematic. Suntem foarte bucuroși să o putem lansa în sfârșit.

"Dirt" este o încercare de a ne imagina disperarea oamenilor nevinovați prinși în conflicte violente. La momentul compunerii ei, am încercat să învăț puțin despre istoria Drumului Mătăsii, iar în acest proces am înțeles nu doar cât de frumoase, cosmopolite și profund cultivate sunt orașele antice Alep și Damasc, ci și cât de mult din civilizația "occidentală", așa cum o știm, a fost moștenită din Orientul Mijlociu și Asia Centrală.

Acest videoclip incredibil al piesei a fost creat de artista siriană Yasmeen Fanari. Îi suntem extrem de recunoscători lui Yasmeen pentru că a pus în imagini experiența vieții sale trăite în Alep și Damasc, realizând astfel un videoclip minunat, cu un mesaj puternic, ce îmbracă piesa extrem de frumos", a declarat Tim Rice-Oxley, clăparul și compozitorul principal al formației.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/videoclip/keane-dirt/

Most Read