MyRadioOnline.ro

Evenimentele muzicale din România încep ușor, ușor să intre pe făgașul normal, iar organizatorii își fac curaj să anunțe show-uri de neratat. Unul dintre acestea este reprezentat de concertul alt-J, programat

pentru data de 22 iulie 2022, la Arenele Romane din București.

alt-J este o formație de indie rock din Leeds, Marea Britanie, activând pe scena muzicală din 2007. Primul album, "An Awesome Wave" a fost lansat in 2012 și le-a adus artiștilor celebrul Mercury Prize. Premiul este oferit celui mai bun album muzical britanic sau irlandez.

Următorul album, "This is All Yours" a fost lansat în 2014 și a ajuns direct pe prima poziție în topul din Regatul Unit. Cel mai recent material, "Relaxer" a fost lansat în 2017 și a ajuns în topurile din peste 15 țări.

În momentul de față, alt-J este un trio, format din Joe Newman, Thom Sonny Green și Gus Unger-Hamilton. Aceștia sunt și membrii fondatori ai trupei. Până în momentul de față, cele trei albume le-au adus muzicienilor două Discuri de Platină, opt Discuri de Aur și un Disc de Argint.

Bilete concert alt-J la Arenele Romane

Bilete au prețuri cuprinse între 99 și 250 de lei, în funcție de perioadă și categorie. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au un preț special - earlybird. Consultă agenda InfoMusic și cumpără bilete.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2021/06/trupa-alt-j-concert-bucuresti-2022/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All