MyRadioOnline.ro

Emma vine din București, dar are origini siriene. Tatăl său s-a stabilit în România, după ce a venit să studieze medicina. A cunoscut-o pe mama Emmei și a rămas aici. Concurenta

a mărturisit că nu a vizitat țara în care s-a născut tatăl ei din cauza situațiilor politice dificile. Mai mult, aproape toate rudele care locuiau în Siria au fost nevoite să plece în alte țări precum Suedia, America sau Australia.

În ceea ce privește motivul pentru care a venit la "Românii au talent", Emma a declarat că visează să devină cea mai mare balerină din lume. A început să ia lecții de la vârstă de trei ani, iar rezultatele sunt pe măsură. Momentul pe care l-a prezentat la emisiunea de talente i-a adus o mulțime de laude.

"La 11 ani m-ai lăsat cu gura căscată. Mi-a zis la început că e înnebunită după balet. Asta este ce își dorește cel mai mult. Mă gândeam numai la asta: balerină, și după aia o vedeam stând în cap acolo. Nu te aștepți, nu te gândești să vezi lebăda și după aia stă în cap. Uite că orice e posibil pe lumea asta", a comentat Andi Moisescu.

Florin Călinescu a adăugat:

"Ești așa ca...coada șoricelului cu izmă creață și cu puțină lavandă. Pentru mine ești ca un pachețel de primăvară. Sunt îngrozit câți copii talentați am văzut în această ediție. Ce să-ți mai spun...un pachețel de primăvară".

Complimentele au continuat cu declarația Andrei:

"E nemaipomenit! Emma, ai dansat foarte frumos! Parcă pe ritmul inimi tale, așa. Foarte frumos a fost!"

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2021/05/liliana-khemi-romanii-au-talent-2021/

Most Read