MyRadioOnline.ro

Aura are 28 de ani și este originară din Constanța. În copilărie a început să cânte la pian, pasiune insuflată de mama sa. Aura a mărturisit că nu a avut o

copilărie "normală", fiind mereu pe drumuri pentru lecții și studiind multe ore pe zi.

Eforturile ei au dat roade. A colaborat cu mari muzicieni din Europa, iar în prezent este profesoară de pian și canto. Cu toate acestea, tânăra a vorbit deschis despre faptul că i-au fost închise multe uși din cauza aspectului fizic. Lipsa încrederii în sine nu a împiedicat-o pe Aura să urce pe scena emisiunii de la PRO TV și să impresioneze cu un moment muzical.

"Atâta Gipsy Kings, numai ăia mai trăiau așa. Ești fenomenală! Cred că în această lume publicul tău, de acum încolo, se pregătește, o să te caute, o să vezi ce ți se întâmplă", a spus Florin Călinescu.

Andra a apreciat, la rândul său, interpretarea Aurei și a vorbit despre alegerea muzicală:

"Când am cântat piesa asta, eram și eu la fel de focoasă și de dornică să-mi dea sărutul. E o melodie foarte frumoasă. Mie mi-a adus aminte de un cântec frumos, m-ai emoționat pentru că am văzut foarte mult patos. Foarte multă dorință de a reuși. Mă emoționează oamenii ca tine care vin să-și spună povestea și, în același timp, să le demonstreze celor care n-au crezut în ei faptul că <<<uitați, dacă nu mă iubiți voi, o fac alții>>.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2021/04/aura-bolozan-romanii-au-talent-2021/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All