MyRadioOnline.ro

Noua ediție de iUmor va reveni pe ecrane miercuri, 3 martie, de la ora 20:30, la Antena 1. De acum înainte, telespectatorii pot urmări momentele iUmor alături de Delia, Bendeac și

Cheloo miercuri, și nu duminica.

Cel de-al zecelea sezon iUmor promite momente de neuitat, concurenți interesanți și numere neașteptate. Până acum, jurații și publicul au fost încântați, amuzați și surprinși de concurenți ca Florin Gheorghe, Nae Niculae, Dulcica sau Bia Khalifa. Pe scena show-ului au urcat invitați speciali ca Dan Frânculescu și Sorin Pârcălab, dar și actori precum Gabi Costin și Răzvan Oprea.

Delia, Cheloo și Bendeac au comentat și vor comenta momente special pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Jurații își pot exprim opţiunea prin "Thumbs Up" pentru "DA" şi "Thumbs Down" pentru "NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi "DA" vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite "iUmor", creată de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul ediției de luni a Observatorului (ora 16:00).

Sezon anterior al show-ului de divertisment a fost marcat de momente de stand-up, roast sau "de talent" (Fachirul din Periș, Biba Struja), dar de invitați surpriză, ca Teo, Vio și Costel. Marele câștigător al celui de-al nouălea sezon a fost Andrei Ungureanu, cunoscut drept ca Omul cu Tourette. Concurentul i-a cucerit pe toți cu jovialitatea și capacitatea sa de autoironie.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2021/02/emisiunea-iumor-nu-va-mai-fi-difuzata-duminica/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All