Sony și-a reorganizat întregul program de premiere, amânând Morbius, spin-off-ul la Spider-Man, noul film Ghostbusters și Uncharted, producția în care joacă Tom Holland, anunță hollywoodreporter.com/. Titlurile Sony se alătură unui șir

Sony și-a reorganizat întregul program de premiere, amânând Morbius, spin-off-ul la Spider-Man, noul film Ghostbusters și Uncharted, producția în care joacă Tom Holland, anunță hollywoodreporter.com/. Titlurile Sony se alătură unui șir lung de producții cu speranțe mari ale studiourilor printre care Mulan, No Time to Die și A Quiet Place Partea II, care au fost cu toate amânate datorită pandemiei, urmând a avea premiera la o dată neprecizată.

Modificările de program anunțate în cursul zilei de luni subliniază nesiguranța care domnește la Hollywood în timpul pandemiei de coronavirus, legată de închiderile fără precedent de cinematografe. Morbius, pregătit pentru premieră pe 31 iulie, urmează să aibă premiera pe 19 martie 2021. Ghostbusters: Afterlife își relochează premiera de pe 10 iulie pe 5 martie 2021, într-un slot anterior ocupat de energicul Uncharted, o adaptare după un joc video. Cel de-al doilea este programat pentru premieră pe 8 octombrie 2021, o dată inițial rezervată pentru un film Sony Marvel al cărui nume nu este deocamdată cunoscut.

Drama Greyhound, plasată în cel de-Al Doilea Război Mondial – cu Tom Hanks, el însuși în faza de recuperare după coronavirus – nu mai are dată de premieră (a fost relocat de mai multe ori, și cel mai recent a fost plasat pentru premieră la începutul lui iunie).

Similar, Peter Rabbit: The Runaway a fost din nou relocat, și nu va avea premiera în săli până pe 15 ianuarie 2021, în locul lunii august.

Alt titlu Sony relocat este drama cu Kevin Hart Fatherhood, care se va lansa pe 15 ianuarie 2021,  în loc de 23 octombrie.

Principalele piețe de film de pe glob au derulat măsuri de protecție, închizând principalele locații non-esențiale și difuzând avertismente de a sta în casă. Două dintre lanțurile principale din Statele Unite – AMC și Regal – au anunțat o închidere pe timp nedeterminat a locațiilor lor, în timp ce lanțuri mai mici de cinematografe precum Alamo Drafthouse și Cinemark și-a anunțat propriile lor închideri, mai scrie publicația mai sus citată.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/amanari-de-un-an-pentru-cele-mai-bune-titluri-sony-45649/

Most Read