MyRadioOnline.ro

Netflix a dat undă verde pentru un nou sezon Locke & Key, serial fantasy al cărui public țintă principal sunt adolescenții. Showrunnerii serialului sunt Carlton Cuse (cunoscut pentru serialul Lost) și

Netflix a dat undă verde pentru un nou sezon Locke & Key, serial fantasy al cărui public țintă principal sunt adolescenții. Showrunnerii serialului sunt Carlton Cuse (cunoscut pentru serialul Lost) și Meredith Averill (cunoscută pentru The Haunting of Hill House, The Good Wife).

Reînnoirea cu un nou sezon vine în contextul în care scenariul pentru sezonul 2 era gata încă de la premiera din 7 februarie a Locke & Key pe platforma de streaming. Data premierei pentru sezonului 2 e greu de prevăzut în contextul crizei sanitare mondiale.

Locke & Key se bazează pe o serie de romane grafice scrise de Joe Hill (un scriitor care şi-a făcut propriul nume şi care ar trebui să nu mai fie prezentat drept „fiul lui Stephen King") și Gabriel Rodriguez.

Povestea are în centrul atenţiei trei fraţi care, după asasinarea tatălui lor, se reîntorc la conacul familiei din orăşelul Lovecraft. O serie de chei cu puteri magice descoperite în sumbrul conac îi vor arunca pe adolescenţi într-o mulţime de aventuri. Aproape fiecare nou episod era dedicat descoperirii câte unei noi chei, cu puterile ei. Pe lângă efortul de a se adapta în noul orășel, cei trei frați au de-a face și cu o ființă aflată pe urmele acestor chei, o ființă cu propria agendă malefică. Finalul primul sezon oferă o puternică miză pentru o continuare. Cronica primului sezon se poate citi la pagina serialului de pe Cinemagia.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/netflix-reinnoieste-serialul-locke-key-cu-sezonul-2-45637/

Most Read