MyRadioOnline.ro

După Mad Max: Fury Road (2015), remake cu Tom Hardy și Charlize Theron, regizorul George Miller o are în vedere pe actrița Anya Taylor-Joy pentru un spin-off Furiosa. Asta pentru că

După Mad Max: Fury Road (2015), remake cu Tom Hardy și Charlize Theron, regizorul George Miller o are în vedere pe actrița Anya Taylor-Joy pentru un spin-off Furiosa. Asta pentru că a dezvoltat câteva idei pentru un nou film Mad Max, unul care să o aibă în centru pe eroina lui Charlizze Theron, Furiosa. Simultan, George Miller, lucrează la Three Thousand Years Of Longing, cu Idris Elba și Tilda Swinton capete de afiș. Ambele proiecte vor rămâne în așteptare o perioada nedeterminată, până se stopează epidemia de coronavirus. Mai ales programul lui Idris Elba este dat peste cap de contractarea virusului și carantină la domiciliu. Îi dorim recuperare grabnică.

Anya Taylor-Joy (23 de ani) are origini mixte - mama ei este afro-spaniolă-engleză, fotograf și designer de interior, iar tatăl ei este scoțian-argentinian. Ea și-a trăit întreaga viață între Argentina și Anglia. Performanța ei din The VVitch: A New-England Folktale (2015) i-a adus recenzii pozitive la Festivalul Sundance. Apoi a jucat personajul principal din thrillerul Morgan (2016), în regia lui Luke Scott. În 2017, ea a jucat în filmul  lui M. Night Shyamalan Split. A fost beneficiara Trofeului Chopard al Festivalului de Film de la Cannes și a fost nominalizată la BAFTA Rising Star Award. Este Casey Cooke în filmul Glass al lui M. Night Shyamalan. Anul acesta a fost Emma din filmul omonim.

Mad Max: Fury Road era plasat in anul 45 de la sfârşitul lumii. Nu mai există lege, nu mai există energie electrică, apă potabilă, şi nici milă. În Mad Max: Fury Road, civilizaţia nu mai e decât o amintire, şi doar pentru câţiva. De cele mai dezvoltate ţări s-a ales praful, oraşele din zonele de coastă au fost distruse, şi în lupta pentru apă şi petrol aerul însuşi a devenit otrăvitor. Ceea ce a mai rămas din omenire hoinăreşte prin Wasteland/Pustiu, în triburi sălbatice care încearcă să supravieţuiască la poalele Citadelei, o fortăreaţă dintr-un sistem de peşteri în care mai există singura sursă de apă potabilă pe o rază de kilometri. Având controlul asupra acestor resurse esenţiale, Citadela şi aliaţii săi, Gas Town şi Bullet Farm, controlează Pustiul... In universul aceSTA distopic personajul Furiosei este unul care nu și-a pierdut umanitatea. Charlize Theron își transforma personajul în poate singura punte de legătură dintre spectator și acel univers distopic, tarat, postapocaliptic. Furiosa e la fel de puternică precum orice bărbat, dar păstrează și trăirile care ne fac pe noi ca spectator să credem că acea lume nu e pe veci condamnată, că mai există speranță. Max, pe de altă parte, are o replică despre greșeala de a spera.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/anya-taylor-joy-va-fi-noua-furiosa-intr-un-spin-off-mad-max-45629/

Most Read