MyRadioOnline.ro

Săptămâna începe cu unul dintre filmele clasice care aduc bună-dispoziție - Barefoot in the Park. Micul ecran vine luni și cu surpriza programării celui mai bun film Spider-Man, dar

Săptămâna începe cu unul dintre filmele clasice care aduc bună-dispoziție - Barefoot in the Park. Micul ecran vine luni și cu surpriza programării celui mai bun film Spider-Man, dar și cu un action ce combină seriile Bond şi Bourne punând ca protagonist o femeie.

Iată, așadar, cele mai interesante titluri care se difuzează pe micul ecran diseară. Puteți consulta programul complet al micului ecran accesând rubrica dedicată de pe cinemagia.ro. Filmele și serialele difuzare la TV au rubrici de sine stătătoare, pentru o consultare mai rapidă a ofertei posturilor de la noi.

Luni, 30 martie, de la ora 17:15, HBO difuzează Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018). Este cel mai bine cotat film Spider-Man din istorie (după notele date de critici pe agregatoarele de specialitate și după ratingul de pe imdb.com). Animația dedicată nu doar publicului adolescentin propune poate cel mai bun scenariu dintre filmele cu acrobatul personaj și un stil vizual unic, ce apropie producția de filmul de autor. Dacă filmele cu supereroi și-au câștigat mai puțin flatanta reputație de a fi divertisment pentru adolescenți, iată că Into the Spider-Verse propune un scenariu matur și un limbaj vizual propriu. Animatul adolescent afro-latino-american din Brooklyn Miles Morales e poate cel mai uman personaj din universul Spider-Man: transformarea lui în supererou e cea mai grea, nesiguranța lui cea mai credibilă iar avatarurile noii responsabilități - poate cele mai răscolitoare. Empatizezi cu Miles iar aventura în care intră te implică, aduce tensiune și emoție.

Desculț în parc/Barefoot in the Park (1967), cu Robert Redford și Jane Fonda, se difuzează pe Cinemax 2 - luni, 30 martie, de la ora 21:30. Este o comedie romantică inspirată dintr-o piesă de teatru jucată pe Broadway. Filmul oferă o bună porție de amuzament decent pe tema contrastului conjugal între sobrietate și exuberanță. Este o pledoarie pentru deschiderea sufletului către frumusețile vieții și pentru o viață descătușată de propriile constrângeri. Filmul este foarte plăcut, excelând în replici spumoase și în interpretările savuroase.

Luni, 30 martie, de la ora 20:30, la PRO TV se difuzează Salt. Salt este tot ce-au făcut Matt Damon şi Daniel Craig în ultimii ani, doar că la modul extrem de feminin al Angelinei Jolie. este Evelyn Salt, o agentă CIA care trebuie să interogheze, cu întreaga ei echipă ascultând din spatele oglinzii, un dezertor rus. Doar că acesta o identifică pe agentă drept o „cârtiţă” plantată de KGB, cârtiţă ce ar trebui să iasă la iveală pentru a-l ucide pe preşedintele rus, aflat în vizită la Washington. Conştientă că agenţia trebuie să verifice acuzaţiile, Salt evadează (primul din twist-urile greu înghiţibile ale filmului) în stil McGuyver din sediul CIA şi face tot posibilul pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Sau pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/cel-mai-bine-cotat-film-spider-man-actiune-si-film-clasic-luni-la-tv-45621/

Most Read