MyRadioOnline.ro

Teatrul Național din Timișoara dă publicului o nouă „Întâlnire la voi acasă” duminică, 29 martie, de la ora 20 cu un „spectacol magic” marca Florin Piersic Jr., după cum declara Dave 

Teatrul Național din Timișoara dă publicului o nouă „Întâlnire la voi acasă” duminică, 29 martie, de la ora 20 cu un „spectacol magic” marca Florin Piersic Jr., după cum declara Dave  Williams, autorul piesei după premiera de la care se împlinesc curând trei ani.

Într-adevăr, forță și șarm, mască și sinceritate, duioșie și brutalitate – sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din spectacolul „Frați” un spectacol de neratat.

Frați este o savuroasă comedie cu accente noir despre aventurile complicate și relațiile și mai complicate ale fraților Conley. Lui Florin Piersic jr. i se alătură actorii Matei Chioariu, Călin Stanciu jr. și Marko Adžić. Regia artistică îi aparține lui Florin Piersic jr; scenografia Tudor Prodan, sound design Sebastian Hamburger.

Spectacolul va fi disponibil pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara de duminică seara de la ora 20,00, când va fi difuzat în premieră online, până pe 1 mai 2020.

Spectacolul (ca și celelalte difuzate până acum) va rămâne disponibil pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara până pe 1 mai 2020. De asemenea, acesta poate fi accesat de pe site-ul  Teatrului Național, www.tntimisoara.com , sau de pe conturile de Facebook, Instagram și Twittter.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/spectacolul-frati-o-savuroasa-comedie-cu-accente-noir-duminica-online-45627/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All