Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, s-au întors în America după ce s-au izolat în casa închiriată din Australia, ca urmare a diagnosticului de infectare cu coronavirus. Cei doi au

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, s-au întors în America după ce s-au izolat în casa închiriată din Australia, ca urmare a diagnosticului de infectare cu coronavirus. Cei doi au fost văzuți la Los Angeles după ce s-au întors, cu un avion privat, din Australia, unde au fost printre primele celebrități aflate în carantină.

Pe 11 martie aceasta informație a venit ca un șoc pentru întreaga lume, devenind un punct cheie pentru trezirea tuturor la realitate, scrie deadline.com. Tom Hanks a oferit fanilor un update sâmbătă, pe Twitter, anunțând că se protejează și în SUA.

Hanks a fost în Australia pentru un proiect derulat împreună cu regizorul Baz Luhrmann - e vorba de un film despre Elvis Presley, în care Tom Hanks ar fi jucat rolul lui Tom Parker, managerul lui Elvis. Wilson, soția lui Hanks, urma să aibă câteva apariții la concerte. Cei doi s-au simțit rău, au fost testați și găsiți pozitivi, intrând din proprie inițiativă în carantină. Asta, totuși, după ce ambii au avut mai multe contacte sociale.

Ambii de 63 de ani, cei doi sunt considerați un grup de risc în rândul persoanelor infectate. Pe de altă parte, Luhrmann și cu familia sa au intrat la rândul lor în carantină după infectarea lui Hanks.

Hanks și Wilson au fost fotografiați în mașină în SUA, Hanks îmbrăcat cu șapcă de baseball și cu ochelari de soare, ceea ce a dat naștere la glume că o duce bine în carantină. 

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/tom-hanks-si-sotia-s-au-intors-in-america-dupa-trei-saptamani-de-carantina-45625/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All