MyRadioOnline.ro

O sursă citată de publicația news18.com a declarat că Tom Cruise încearcă să o readucă pe Meghan Markle, vedeta din serialul Suits, înapoi în industria filmului. Încercarea superstarului de la Hollywood

O sursă citată de publicația news18.com a declarat că Tom Cruise încearcă să o readucă pe Meghan Markle, vedeta din serialul Suits, înapoi în industria filmului. Încercarea superstarului de la Hollywood vine după ce ducesa de Sussex a renunțat la îndatoririle regale.

Aceshowbiz.com scrie că Tom Cruise dorește să o angajeze pe Meghan pentru unul dintre viitoarele sale filme, posibilitatea fiind ca cei doi să fie chiar colegi de platou, în cazul în care fosta actriță ar accepta. Detalii despre proiectul pe care îl are în vedere Cruise nu au fost date publicității.

Markle a devenit celebră odată cu serialul Suits, unde a jucat rolul avocatei stagiare Rachel Zane, din 2011 până în 2018, an în care a renunțat la actorie pentru a se mărita cu Prințul Harry. Nunta a avut loc în luna mai a aceluiași an.

Presa a scris că, în cursul acestui an, Harry ar fi ajutat-o pe Meghan să semneze cu Disney un contract pentru un rol de voce.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/tom-cruise-incearca-sa-o-readuca-pe-meghan-markle-inapoi-pe-marele-ecran-45605/

Most Read