MyRadioOnline.ro

Tom Hanks și soția „se simt mai bine” la două săptămâni după contractarea coronaviruslui Actorul Tom Hanks a scris duminică seara, pe pagina sa de Twiteer, că el și soția sa,

Tom Hanks și soția „se simt mai bine” la două săptămâni după contractarea coronaviruslui Actorul Tom Hanks a scris duminică seara, pe pagina sa de Twiteer, că el și soția sa, Rita Wilson, se simt mai bine după ce au fost diagnosticați cu coronavirus.

„Au trecut două săptămâni de la primele simptome și ne simțim mai bine”, a scris actorul. El i-a încurajat pe cititori să practice distanțarea socială (recomandarea oficialilor este de a păstra o distanță de 2 metri față de o altă persoană), notează publicația The Hollywood Reporter.

„Autoizolarea înseamnă să nu dai nimănui [virusul] și să nu îl primești de la nimeni. Chestii de bun-simț, nu? Va dura ceva, dar dacă putem avea grijă unii de alții, dacă putem ajuta și dacă putem să aducem un pic de alinare... totul va trece. Putem rezolva asta”.

Pe 12 martie Tom Hanks anunța că el și soția au avut rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus. Cei doi s-au autoizolat în casa lor închiriată din Australia, după ce au fost externați din spital lunea trecută. Hanks era în Australia pentru filmările producției biografice a lui Baz Luhrmann Elvis Presley, pentru studiourile Warner Bros. Hanks ar fi jucat rolul managerului lui Elvis, Colonelul Tom Parker. Producția a fost sistată după diagnosticul primit de Hanks. Cei doi soți se crede că ar fi contractat virusul în SUA.

Pe 12 iunie este programat pentru lansarea în România cel mai recent film cu Tom Hanks, USS Greyhound: Bătălie în Atlantic(foto).

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/tom-hanks-se-simte-mai-bine-la-doua-saptamani-de-la-primele-simptome-45591/

Most Read