MyRadioOnline.ro

În aceste vremuri de izolare la domiciliu, Cinemagia încearcă să vadă partea plină a paharului - anume seri în familie, în fața micului ecran.

Astfel duminica, 22 martie, ne este garantată

În aceste vremuri de izolare la domiciliu, Cinemagia încearcă să vadă partea plină a paharului - anume seri în familie, în fața micului ecran.

Astfel duminica, 22 martie, ne este garantată bună-dispoziția la TV: sunt programate comediile We're the Millers (Cool TV, 22:00), Sausage Party (AXN, 23:25) și American Reunion (AMC, 00:45).

Totodată, pentru cei care au ratat la cinema următoarele titluri, iată o serie de producții recente la TV: Rocketman (duminică, 22 martie, ora 18:00), Tomorrowland (Film Now, 20:00), King Arthur: Legend of the Sword (PRO TV, 20:00), The Favourite (HBO, 22:50).

Premisa comediei Noi suntem familia Miller este de a aduna pe marele ecran un grup pestriţ şi a crea o contradicţie dintre cine sunt cu adevărat eroii filmului şi cine pretind că sunt, totul producând avalanşe de situaţii şi dialoguri amuzante. Scenariştii comediei Noi suntem familia Miller au mai lucrat la Spărgătorii de nunţi, respectiv Teleportati în adolescenţă.

Petrecerea cârnaţilor este prima comedie cu animaţie CGI despre un grup de produse din supermarket care pornesc în căutarea adevărului despre propria lor existenţă şi despre ceea ce li se întâmplă după ce ele părăsesc rafturile magazinelor. Este vorba despre un cârnat, Frank, care e îndrăgostit de o chiflă pe nume Brenda.  

Cel de-al patrulea film din populara serie Plăcintă americană, American Reunion readuce întreaga distribuție originală. Este vorba despre o reuniune de clasă, la peste o decadă de la terminarea liceului. Toate personajele au acum treizeci și ceva de ani; atunci era un film cu adolescenți, acum e o lume cu totul nouă pentru personaje. Jason Biggs se întoarce la rolul veșnicului excitat Jim, care acum a avut și atribuții de producător executiv.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/buna-dispozitie-sex-appeal-filme-recente-duminica-la-tv-45575/

Most Read