MyRadioOnline.ro

Sâmbătă, 21 martie, avem parte de filme de familie la TV: Bedtime Stories (HBO, 17:00), Stardust (Film Now, 18:00), Shrek Forever After (Paramount Channel, 20:15). Pentru cei care doresc

Sâmbătă, 21 martie, avem parte de filme de familie la TV: Bedtime Stories (HBO, 17:00), Stardust (Film Now, 18:00), Shrek Forever After (Paramount Channel, 20:15). Pentru cei care doresc o seară romantică în familie, iată o serie de love stories programate pe micul ecran: Anna Karenina (TVR 2, 20:10), The Ugly Truth (AXN White, 21:40), Box (TVR 3, 23:00).

În dorinţa de a respecta măsurile impuse de guvernanţi şi pentru că vrem să vedem partea bună a statului acasă, Cinemagia selectează zilnic - din programul micului ecran - cele mai bune filme.

Povești de adormit copiii (HBO, 17:00) este un film de comedie și aventură, cu Adam Sandler în rolul lui Skeeter Bronson, om bun la toate într-un hotel. Viață acestuia se schimbă pentru totdeauna când poveștile de adormit copiii pe care le spune seară nepotului și nepoatei sale încep, în mod misterios, să se transforme în realitate.

Pe de altă parte, cu siguranță Stardust (Film Now, 18:00) va plăcea spectatorilor iubitori de povești cu zane și cu troli, cu inorogi și cu vrăjitoare, cu eroi care salvează personaje feminine și cu castele pe nori. Pentru că tocmai despre asta e vorba în Stardust. Povestea lui Neil Gaiman, un scriitor care abordează post-Tolkien un subiect asemănător ( după ce romanele sale Zeii americani sau Băieții lui Anansi au cu totul alte teme), publicată în 1998, inspiră filmul lui Matthew Vaughn. Povestea se desfășoară între două lumi: cea reală, în Anglia victoriană de sfârșit de secol XIX, și în lumea fantastică a Țării Zânelor, un loc de poveste, cu alte noțiuni pentru spațiu și timp. Cele două locuri, totuși, vor comunica în momentele-cheie.

Totodată, capitolul final al aventurilor lui Shrek și ale Fionei ne așteaptă pe micul ecran. În acest capitol final, simpaticul căpcăun este un soț respectabil și un tată cu responsabilități și datorii. Dar îl vedem pe Shrek confruntându-se și cu criza vârstei mijlocii. Așadar, Shrek se întreabă cum ar fi arătat viața lui dacă nu ar fi salvat-o pe Fiona din acel turn. Mergând pe firul lui „Dar dacă...?”, realizatorii au speculat nostagia lui Shrek pentru zilele de glorie de odinioară și i l-au scos în cale pe Rumpelstiltskin, un individ malefic care să-l ispitească cu o ofertă pe care Shrek să nu o poată refuza: să trăiască o zi fără nicio responsabilitate, ca un căpcăun adevărat. În schimb, Shrek îi va da lui Rumpelstiltskin o zi din viața lui. Diabolic, acesta îi va lua exact ziua în care Shrek s-a născut.

Pentru iubitorii de povești de dragoste, micul ecran le oferă seara aceasta filmulAnna Karenina (1997); a fost o chimie deosebită între Sophie Marceau şi Sean Bean, ceea ce a făcut ca filmul să aibă un farmec aparte. S-a filmat la Moscova şi Petersburg, ceea ce a făcut ca decorurile să fie mult mai convingătoare. Anna (Sophie Marceau) este căsătorita cu Alexei (James Fox), dar din cauza faptului că relația lor este una nefericită, este clar că nici unul din ei nu manifestă un entuziasm prea mare față de ceea ce ar trebui să fie căsnicia lor. În timp ce se află în vizită la fratele său, Stiva (Danny Huston), care are și el propriile-i probleme legate de mariaj, Anna face cunoștință cu contele Vronsky (Sean Bean). Între cei doi, ia naștere imediat o atracție reciprocă, iar Vronsky își părăsește amanta (Mia Kirshner), pentru a încerca să o cucerească pe Anna.

The Ugly Truth (AXN White, 21:40) e o comedie romantică în care ies scântei la întâlnirea dintre personajele lui Gerard Butler și Katherine Heigl.

Box (TVR 3, 23:00), al doilea lungmetraj al lui Florin Şerban, a primit premiul FIPRESCI la festivalul de la Karlovy Vary şi se poate lăuda cu descoperirea unui nou actor talentat: Rafael Florea. O poveste de dragoste începută pe străzile însorite ale Sibiului, Box arată cum se pot apropia două lumi extrem de diferite, prin intermediul celui mai insolit cuplu pe care îl oferă cinema-ul nostru recent. Îi vedem pe actriţa Cristina (Hilda Péter), mamă de familie, şi tânărul boxeur rom Rafael descoperindu-se, urmărindu-se şi invitându-se reciproc pe o cale nedescoperită. Florin Şerban explorează în filmul său terenul pe care poate apărea, între cei doi protagonişti, o poveste de dragoste.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/filme-de-dragoste-si-de-familie-sambata-pe-micul-ecran-45569/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All