MyRadioOnline.ro

Măsurile de siguranţă adoptate în vederea minimizării riscurilor de răspândire a pandemiei vor afecta semnificativ programul cinematografelor din ţară în următoarele luni. Iată mai jos lista completă a filmelor programate pentru

Măsurile de siguranţă adoptate în vederea minimizării riscurilor de răspândire a pandemiei vor afecta semnificativ programul cinematografelor din ţară în următoarele luni. Iată mai jos lista completă a filmelor programate pentru lansare în perioada martie-mai şi pentru care avem certitudinea amânării. Pentru cele mai multe dintre aceste filme, amânarea vine la cererea distribuitorilor globali şi a studiourilor de producţie de la Hollywood.

Vom actualiza lista de îndată ce vor apărea informaţii noi. Doar pentru patru dintre titluri am aflat şi noua dată de premieră, pentru restul filmelor amânarea este deocamdată indefinită. Iată lista:

My Spy/Profu' de spionaj (to be announced)
A Quiet Place: Part II/Fără zgomot 2 (TBA)
Zăpadă, Ceai și Dragoste (25 septembrie 2020)
F9/Furios și iute 9 (2 aprilie 2021)
No Time to Die/Nu e vreme de murit (27 noiembrie 2020)
Peter Rabbit: The Runaway/Peter Iepuraşul: Fugit de acasă (7 august 2020)
Antlers/Spirite întunecate (TBA)
The New Mutants/Noii Mutanţi (TBA)

Şi premiera globală a producţiei Disney Mulan a fost amânată, dar deocamdată nu avem confirmarea distribuitorului local.

Sunt mari şanse ca, indiferent de evoluţia pandemiei, în câteva luni să avem un nou val de amânări provocat de faptul că multe filme au ieşit din producţie pentru a-şi proteja echipele de coronavirus. Cel mai notoriu exemplu este probabil Misiune Imposibilă 7, aflat în producţie în Italia înainte ca întreaga ţară să intre în carantină.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/lista-completa-a-premierelor-amanate-in-romania-din-cauza-pandemiei-45519/

Most Read