MyRadioOnline.ro

Gala Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană, va fi amânat, în contextul măsurilor de prevenție și restricțiilor impuse de

Gala Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană, va fi amânat, în contextul măsurilor de prevenție și restricțiilor impuse de evoluția epidemiei COVID-19, interesul pentru siguranța și sănătatea participanților - invitați din industrie, parteneri, sponsori, presă acreditată - și a echipelor implicate fundamentând această decizie, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Organizatorii vor reveni cu detalii imediat ce vor stabili noua dată de desfășurare a evenimentului.

Programată pentru data de 24 martie, la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București, gala ce onorează realizările cinematografiei românești din anul anterior, angrenează deosebite eforturi financiare și logistice, fiind un eveniment susținut de Centrul Naţional al Cinematografiei, Teatrul Național București și Babel Communications, alături de sponsori și parteneri importanți. Organizatorii mulțumesc acestora pentru „sprijinul esențial acordat și pentru susținerea în demersurile viitoare, în special în următoarea perioadă”.

Procesul de votare la Premiile Gopo, ce implică peste 600 de specialiști din industria cinematografică, va continua, iar data limită va fi comunicată ulterior, împreună cu partenerul PwC.

„În acest moment, industria cinematografică înregistrează un impact major în întreaga lume, alături de toate industriile creative și multe altele. Suntem alături de toate asociațiile independente și instituțiile culturale din România în această criză, obiectivele noastre comune fiind siguranța participanților, grija față de ceilalți și perpetuarea unui comportament responsabil”, mai spun organizatorii.

Sponsori principali: Apa Nova, Banca Transilvania, Cellini, Mercedes-Benz
Sponsori: AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, MAC, Ginissima
Parteneri: IQOS, Melkior, GETT’S Salons, Intercontinental, ZEMVE
Servicii profesionale oferite de: PwC
Partener de monitorizare: MediaTRUST
Parteneri media: Europa FM, A List Magazine, AaRC.ro, Adevărul, BIZ, Cinemagia,
Cinemap, Culturaladuba.ro, Elle, Films in Frame, Libertatea, Liternet, IQads, Movienews.ro, OK! Magazine, Opt Motive, SMARK, Urban.ro, Ziare.com, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți

Rețele
Website: https://premiilegopo.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/PremiileGopo/
Instagram: https://www.instagram.com/premiilegopo/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5IUzz82im_--Jvh-hDBT0w

 

 

 

 

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/gala-premiilor-gopo-va-fi-amanata-45501/

Most Read