MyRadioOnline.ro

Un nou trailer al fantasy-ului Artemis Fowl a fost dat publicității. Trailerul sugerează că filmul va fi ecranizarea primelor două cărți din seria de opt romane fantasy de aventuri scrise

Un nou trailer al fantasy-ului Artemis Fowl a fost dat publicității. Trailerul sugerează că filmul va fi ecranizarea primelor două cărți din seria de opt romane fantasy de aventuri scrise de Eoin Colfer, urmărind faptele unui mic geniu cu o minte criminală, în vârstă de 12 ani, scrie publicația Polygon. Acesta pornește pe urmele tatălui său care - în mod misterios - a dispărut.

În prima carte, Artemis întâlnește zânele, de a căror existență nu știa, apoi - în a doua carte - face echipă cu ele pentru a-l salva pe tatăl său din mâinile mafiei rusești. Cu ajutorul protectorului său loial Butler, Artemis va face tot ce stă în putința lui să își găsească tatăl. Cei doi par aduși din filmulKingsman: The Secret Service iar artefactele la care are acces tatăl lui Artemis par preluate din seria Indiana Jones.

Pe parcursul căutărilor sale, descoperă o civilizație străveche, subpământeană - lumea uimitoare și extrem de avansată a zânelor. Deducând că dispariția tatălui său are legătură cu lumea secretă și izolată a zânelor, șiretul Artemis pune la cale un plan periculos - într-atât încât se va vedea pus în fața unui război al minții cu aceste zâne prea-puternice.

Artemis răpeşte o zână puternică pentru a primi o răscumpărare, cu care ar vrea să îşi salveze familia, cel puțin în cărți.

Povestea ecranizată de Disney Artemis Fowl, regizată de Kenneth Branagh (Cinderella, Hamlet), este în producție din 2015. Cu Ferdia Shaw în prima apariţie pe marele ecran, alături de veterani ai Hollywood-ului precum Judi Dench, Colin Farrell, Josh Gad, se pare că Disney a mai produs un film cu mare potențial de box office.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/trailer-nou-artemis-fowl-zane-artefacte-rapiri-45455/

Most Read